Here's a heart

Godmorgon allesammans!
Känner lite fredagsspirit såhär på morgonen. Även fast klockan är 6.30 och jag skulle gått upp för en halvtimme sen, och även fast jag slutar sent, och även fast jag ska bort 8.30 i morgon så känner jag ändå mig lycklig och glad!


Har ingen aning om vad jag ska göra efter skolan idag. Bara vara själv tror jag. Alltså, jag har träffat någon eller gjort något varje dag sen skolan börjat för jag får ångest över att jag ska tappa alla mina vänner eftersom jag inte kan komma hem lika snabbt och inte kan träffas lika länge. Men mina vänner är bäst, och dom stannar. Åh saknar alla tjejer......

Igår träffade jag Julia G på stan. Vi fikade länge, jag kan alltid prata ut så mycket med henne, härligt. Sen övningskörde jag hem, hehe, älskar att köra!

Ha en fin dag, puss


Give in to me

Sitter och väntar på första idrottslektionen just nu. Ingen aning om hur detta kommer gå.

Idag efter skolan så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Är så tröööööötttttt.
Jaja, ha en fin dag!


Bigger, better, stronger , power

Sitter och väntar på att ha passion(sång) nu, sen slutar jag 16, måste springa till tåget och ta mig hem till älskade Uppsala.
Har precis varit på en kick off för fryshuset, det var kul, min skola är så skön alltså!!


Jag saknar dig minde och mindre

I morse så visade det sig att mitt tåg var inställt :):):):):) så pappa och jag fick racea till Märsta och ta pendeln, han precis i tid !

Nu har jag ätit lunch och sitter med jennifer och pratar i solen. Efter skolan ska jag träffa laurisen.
Ha en fin dag!


Can't you see how blind you make me

Sitter på en liten rast nu och håller på att somna. I morse hade jag ett 3 timmars pass med musik, ensemble, där man sjunger i kör vilket var as grymt, bästa sättet att börja en måndag morgon!
Efter skolan så ska jag springa så jag hinner med det tidiga tåget och sen möter jag Laura i Uppsala och ska på årets första piano lektion, wohooo!


My same

I går så hämtade jag upp Tove på moppen och vi åkte till Gränby för att köpa middag, sen åkte vi hem och åt och åt lite fruktsallad med kvarg.
Massa prat om sölat mellan himmel och jord, känns så skönt med folk man kan prata med i flera timmar. Det var iallafall jätte mysigt!
Idag ska jag försöka ha lite "spa tid", och också försöka få ta på miccis så hon kan få sin födelsedags present!

Ha en fin söndag!


To be so strong that nothing can disturb your peace of mind.

Sitter på tunnelbanan just nu påväg till skolan. Idag ska vi ha team building, så jag hoppas att inte alla är så stela idag haha!
Känner att jag börjar få in det här med pendling nu, känns super!

Ha en fin dag!


Jag slängde bort dig, jag slängde bort nån slags vän

Förlåt för dålig uppdatering!!
Men har ju börjat gymnasiet. Jag vet inte riktigt hur det känns än. Det är så mycket nytt, vilket är skönt, men ansträngande den första tiden, fast om nån månad så har man ju kommit in i allt.

Iallafall idag när jag kom hem så övningskörde jag lite, sen duschade jag och nu ligger jag och väntar på Idol.

Vet inte vad jag ska skriva mer, haha!

Fin bild på mig och min bebizzzzzzzzz


You are the words that I Will sing

Igår hade jag mys kväll med alla mina vackra tjejer här hemma, hade det super bra och var skönt att träffa alla innan skolan.
Vaknade i morse med alla bredvid mig och vi drack kaffe och kolla på film.
Efter det så åkte jag och pappa för att tatuera oss!! Vi tatuerade in en G-klav bakom örat båda två som en "far och dotter" grej, hihi! Efter det hämtade vi upp min syster hemma och en av kattungarna som hon ska ta med hem till hon och hennes pojkvän, så hon körde oss till Vittinge och vi lämnade kattungen. Hann övnigsköra lite hem idag också!!

I morgon är det ju skolstart! Allt är så nytt just nu.
Nyduschad, ny klippt, nyfärgade naglar, ny skola, ny stad, ny tatuering, nya kläder, älskart!!

Mååååste sova nu, godnatt!


We danced all night to the best song ever

Idag åkte jag först till Julia min granne, jag åkte inte jag gick... Iallafall,vi snackade igenom livet och sen skjutsade jag henne in till stan. Efter det så åkte jag vidare på en handledarkurs så jag kan börja övnigsköra, träffade Fredrik utanför och sen gick vi in. Såg ljust ut i början tills vi fick veta att den höll på i 4 timmar. Dog. Jaja, mysigt att träffa Fredrik igen iallafall haha!

Efter kursen så tog jag bussen in till Sofie i stress, hunger och toanöd. Kom fram och det stog mat på bordet, ni fattar ju hur underbart.

Nu ligger jag i hennes säng och väntar på att hon ska duscha klart, sen blir det filmkväll! Mysigt mysigt!

Ha en fin kväll!


Hungry eyes

I morse åkte jag till frisören för att klippa och färga håret, blev nöjd! Men det känns kort, såklart, det gör det ju alltid efter man klippt sig haha!
Efter jag klippt mig färdigt så kom Sofie och vi gick till Gränby för att äta lunch och prata, mysigt som vanligt!

Nu på kvällen var jag hos Tove med några fina vänner för att kolla på skräckfilm och hon bjöd på god frukt och kesella, bästa snacket! Har aldrig tänkt på att det passar bra till allt, men nu tror jag att jag och kesella är bästavänner, haha!

Jaja, sitter i soffan här hemma med pappa och kollar på tv, ska nog sova, vill få in vanliga tider igen!
Sov gott, puss


There's no way I can make it without you

Igår så var jag på bio med Malin, vi såg "vittra", det är en svensk zombie film. Den var bra, men endel skådisar var väl sådär, men det gjorde inget, för jag älskar zooombies haha!

Idag har jag inte gjort något alls förutom att ha druckit kaffe. Kanske blir filmkväll med nån, om jag orkar haha.


Sommar 2013 ☀

#summerlovin


Luckiest girl - vinsten

www.gabriellalibdmaark.blogg.se


Luckiest girl - vinsten

www.gabriellalibdmaark.blogg.se


Luckiest girl - vinsten

www.gabriellalibdmaark.blogg.se


I gave him everything inside a heart could found

Sitter på tåget påväg till Stockholm nu med pappa för att ta tid på hur långt tid det kommer ta att åka till skolan de senaste 3 åren... Haha, men det känns faktiskt bra nu. Har tvekat hela sommaren, och det har känts fel, men efter att ha pratat med alla om det så känns det as bra! Längtar till och med!


Your stuck in the middle, and the pain is thunder

Idag så åkte jag och pappa för att hälsa på farmor, himla mysigt var det. Sen åkte jag vidare till stan för att köpa present till bästavän och den möttes vi och fikade, hade så mycket att prata om, så nu känner jag mig lycklig och utpratad igen.


Quench My Desire, Give It To The Feeling

Kom hem från Nora idag, har haft det super mysigt och ville inte alls hem.
Har gått i skogen, shoppat, pratat, spelat cricket, och ätit. Åh, älskar att vara i Nora!


It's like your My mirror

Nu sitter jag i bilen påväg till Nora där mormor och morfar har hus, ska bli så mysigt att vara med familjen sista veckan innan skolan.

Igår så träffade jag några kompisar och åt lunch och sedan fikade vi, jätte mysigt och roligt att träffa de man inte träffat på länge. Jaja, ha en fin dag iallafall! Puss


A little bit longer, and i'll be fine

Jag hade det super mysigt hos Caisa igår, vi badade jacuzzi, åt kladdkaka och kollade på skräckfilm!
I morse när jag vaknade så hämtade mamma mig och vi åkte vidare för att hämta upp Laura och sedan åka hem till mig. Sen solade vi hela dagen, och sen kom Tilde. Mina föräldrar sover borta inatt så vi sover själva här.
Vi har badat, grillat och nu kollar vi på film. I morgon åker vi och äter lunch med tjejerna.


~


So stop your wondering and take a stand

Fick en vs body spray som luktar såååå gott och ett jätte fint läderarmband av mamma idag för jag har namnsdag, bästa mamma.

Mina ben är slutkörda efter spring turen idag, har bokstavligen talat inte tränat på hela sommaren, så jag körde allt jag hade, så ni får en bild på mina känslor efter, haha. Iallafall så tar jag moppen och inte cykeln till Caisa för att bada jacuzzi med henne och Malin, stannar där för natten. Blir jätte mysigt!


At the end of the day, all we got left is who we are

Igår så började dagen att jag fick ett sms av min underbara vän/granne som frågade om jag ville komma och äta pannkakor, så det gjorde jag. Sedan åkte jag vidare till Gränby och träffade Malin, laura, Caisa och Tilde, vi långfikade och hade det mysigt.

Nu har jag ätit en stor frukost och ska ut och springa, sjukt taggad!

Ha en fin dag! Puss