As I lay me down, heaven hear me now

Igår så vaknade jag sent (för att vara jag) och låg och degade på soffan. Sen sa mamma att massa kläder som jag beställt kommit, och i samma minut så blev det bestämt att jag skulle sova hoa Laura. Så vi åkte först och hämtade alla kläder, och sen vidare till Laura. Väl framme så testade jag alla kläder, de passade perfekt och jag har fått nya favorit byxor! 
Vi gick iallafall till Gränby en sväng, och när vi var klara där så köpte vi en sallad och satte oss i salabacke för att äta middag. Super mysigt! 
På vägen hem så hyrde vi en skräckfilm, och hemma såg vi på den. Vi avslutade kvällen men en prommis och myste på balkongen till några avsnitt av the 70's show. 
Just nu sitter jag på tåget till Stockholm, jag ska träffa några klasskompisar och vi ska ha picknick. Åh vad jag har saknat dom! Inte träffats på hela sommaren!! Ska bli super mysigt! 







-


I've been trying to do it right, I've been living a lonely life. I've been sleeping here instead, I've been sleeping in my bed.
So show me family all the blood that I would bleed.
I don't know where I belong, I don't know where I went wrong.
Love – we need it now.
Let's hope for some, so, we're bleeding out.

Min stad, plats att leva, plats att dö










Vi dansar och du har så mjuka läppar

Har på senaste dagarna vänta på dygnet, sett solen gå upp, sett solen gå ner, spelar massa kortspel, svettats som jag vet inte vad, duschat så mycket så jag vet inte heller vad, gosats, kramats, pussats, skrattat, pratat och bara mått så jävla bra. 

Är hemma från systers hus, sov hemma 2 nätter och nu är jag på Amandas land. Myggbett överallt, svettig, solar,gossugen, pussugen och ler hela tiden. Wehååå.



 

All I have is you, all I need is you, all I want is you

Godmorgon! 
 
Vaknade för nån timme sen och försökte vänta tills Malin och Amanda skulle vakna, men var så sugen på kaffe så jag gick ner. Ska göra pannkakor till de snart tänkte jag. 
 
Igår så åt jag och Malin en låååång frukost och sen gick vi över till gården brevid för att låna deras gräsklippare så vi kunde klippa gräset. De har 4 stycken kattungar och en hundvalp, så vi klappade på dem också. Så hilma söta och fina!
Gräsklippningen tog nästan hela dagen, men roligt var det. Varken jag eller Malin hade kört en sådan förut, så vi var helt till oss i flera timmar haha. Vi satt båda två på den och körde varranat varv, haha så töntiga. 
 
När det var klart så åt vi en sen lunch och sedan gick vi ut och satte oss på en filt med varsin cider på vårat fina nyklippta gräs. Men sen var det dags att cykla 3 km till bussen för att hämta upp Amanda. Det var så varmt och vi var helt utmattade när vi kom hem så vi somnade i en och en halv timme. 
Efter det gick vi ner och gjorde middag, kollade på EGO och somnade uppe i sovrummet vid 1. 
 
Idag står sola på schemat. Okej måste sluta säga schema. 
 
 

My heart's against your chest

Godmorgon! 
Igår så kom jag och Malin fram hit ute på landet till min syster som ska vara borta till onsdag och tävla i Falsterbo, så vi är kattvakt! 
Idag kommer också Amanda, i morgon åker Malin hem och på måndag kommer Andreas. Schemalagt va.

Vi sitter och äter scones som jag gjorde i morse och tar en lugn morgon. Vet inte vad som väntas i dag, det visar sig! 




All my senses comes to life

nämen hallå där, igen. 
 
Det var ett tag sedan. Jag har landat hemma i uppsala, sovit borta nästan alla nätter sen jag kommit hem, och i morgon åker jag bort i 5 dagar till. Så kan det vara. 
 
Vet inte riktigt vad jag ska blogga om just nu. Har det bara bra, börjar bli gladare och börjar komma ut ur mitt svarta hål som jag grävt in mig i på senaste tiden. Känns bra liksom. Vädret suger, men jag är sommarbrun ändå för jag brände mig på Öland. 
 
Vädret går mot soligare dagar, jag går mot lycka och kärlek, mina skor går sönder. Vilket är ett bra tecken att börja om på nytt. 
 
 
Här är bilder från sista kvällen på Öland.