Vichy

I morgon är mitt sportlov slut. Gud, så snabbt det gått. Jag har haft några helvetes dagar och några paradis dagar, tänker bara berätta om de bra dagarna. 
Jag har spenderar hela lovet med min pojkvän. Det känns så fint att säga det, att veta att jag får vara med honom varje sekund. Och att han åkte hem till sin stad idag var jobbigt, hade seperationsångest sekunden jag lämnade honom, men den har som tur är smugit sig undan nu, när jag sitter i soffan hos Amanda med pizza framför mig. 

Känns som jag gjort allt och ingenting detta lilla lov. Har slappat några dagar, gått i skogen, åkt och köpt kostym till min fina, blivit bjuden på världens lyxigaste och finaste spa och fick sådan god mat och avslappning som aldrig förr, bakat semlor, och pussats massor. Igår så var vi på middag hos min syster och vi stannade över natten.
Jag är glad, men ibland tar det jobbiga över, men som jag sagt förut så får min fina mig att fortsätta le. 





-

 

Alla hjärtans dag

Har haft en töntig dröm sedan jag var liten, och har pratat med min bästa vän om den hur länge som helst. Att få fira alla hjärtans dag med någon jag är trygg med och någon jag älskar. 

Och nu har jag fått det. 
Vi åkte till en annan stad och bodde på hotell, åt fin resturang och jag har aldrig mått så bra. Min finaste, finaste.




  

åh jag är så kär i dig 

Jag har köpt nya solglasögon och har gömt mig i dom hela dan

Hallå där.
Har inte haft någon blogglust eller någon bloggtid alls faktiskt. Mest ingen tid, gillar ju faktiskt att skriva här lite då och då. 
Jag ligger i sängen och känner mig jättepigg. Kan inte sova. Har sovit 3 timmar nu, så vi får se om jag orkar skolan i morgon eller om det blir en pluggdag hemma. 
Det är jobbigt att inte kunna sova, speciellt nu, jag har äntligen fårt tabletter som gör mig trött, och när jag väl vaknar mitt i natten (som jag egentligen inte borde nu) så känner jag mig utvilad, fast jag vet att på morgonen eller dagen kommer jag blisupertrött och inte göra någonting. 
Jaja, strunt samma, jag är van. 

Hur är det annars med mig. Det är bra. Jag älskar livet jag lever nu, väldigt mycket, dock är det mycket stress som lätt tar över och jag går direkt ner till 0 igen på en sekund, men sen kan jag också bli glad igen på en sekund. Det är så jag funkar, och jag får lära mig leva med det. Det är oftast jobbigt, men skönt att jag är mig själv. 
Jag har min allra finaste som tar hand om mig när jag slinker över på 0 igen i alla fall. Han får mig lycklig, och får mig att se saker och förstå saker om mig själ och andra som jag aldrig skulle gjort förut. Åh, han gör mig så fruktansvärt lycklig. Kan inte beskriva det i text, eller ord, det är nog bara hjärtat som känner det. 

Jag är i alla fall överallt nu för tiden, och får ganska mycket gjort endå, i min stress. Jag har fått i gång träningen igen efter 7 veckors sjukligheter, och har bockat av lite skoluppgifter. 
Om en vecka har jag sportlov, om två dagar befinner jag mig i en annan stad på ett hotell. De ni. Längtar. 

Jag mår bra i alla fall. Vissa dagar mår jag dåligt, men de flesta mår jag bra.