Föratt du älskar idag, för att du älskar som jag

Helluuu vänner!
 
Sitter och ahr ätit lite lunch, samt börja julpynta mitt fönster lite smått. 
om 1 timme ska jag och mamma åka till stockholm för att fira min moster som tagit PhD degree, såååå duktig. 
 
Har fått en super fin klänning av mami också, som jag ska ha på mig. 
 
Vi hörs sen! puss. 
 
 

I can see clearly now the rain is gone

Har duschat och tänkt ut detta inlägg feeeeett länge nu, hah! 
 

djupa gabbi kommer in i rollen bara så att ni vet hehe
 

Asså har tänkt på en sak as länge nu. Jag är lycklig nu, liksom. Ni har säkert märkt att jag varit glad senaste dagarns och innan ibland, men jag menar inte såndär lycka som man har nån timme på dygnet, och som försvinner sen, så man bara går runt och känner allt och ingenting. Utan jag är konstant lycklig. Jag vill liksom le åt alla, lite creepy jag vet, men vill att alla ska vara glada. Från de i min familj, till mina vänner, till de på tunnelbanan. Fattar ni hur nice att göra någons dag med ett litet leénde? fett klychigt, men jag tycker så. 
Och vet ni va, jag längtar till skolan på helgerna. Det är inte ens jobbigt att gå upp på morgonen. Jag känner mig tryggare på inte ens halva 1:an, än vad jag gjorde i hela 7,8 och 9:an. Är det inte sjukt?
Människorna i min klass/pararell klass är så bra, lite som de i kyrkan, alla accepterar en för den man är. Jag får gå runt och le som ett fån utan att någon tycker jag är konstig (om inte så är det bra konstig). Jag trivs liksom. Och hur bra vänner har jag inte fått i min skolan nu. Åh, såååå bra vänner har jag fått, de bästa man kan få, har inte klickat med några så snabbt förut, love em'. 
 
Och jag är så tacksam för allt. Och alla. Mina vänner som är så fina, underbara och som får mig att le. Dom som man vet aldrig kommer gå ut ur mitt liv, även om jag inte hör av mig ibland för jag är stressad, eller inte hinner, så är de endå där. Bara är där för mig. Tack, åh vad jag är glad för er! 
Och vet ni vad mer jag är glad över? Mig själv. Jag har varit fett duktigt 2013. Så stolt över mig själv. Jag har varit ledsen, glad, ledsen, sviken, stressad, glad och allt där emellan. Men endå så har jag hittat mig själv, och vågar nu vara mig själv överallt. Fattar ni hur bra jag är som kan vara mig själv utan någon kompis brevid? 
Jag har slutat klagat på mig själv också, hur skönt? as skönt!! Är bara mig, och fatta om jag skulle se ut som alla andra, vad tråkigt mitt liv skulle vara, vad tråkig jag skulle vara. Jag går hellre min egna lilla väg. 
Och vet ni hur duktig jag är på att pendla? För det ger mig ångest ibland. Ganska mycket ångest faktiskt, och ibland kan jag inte sova om nätterna, för det är stressigt. Men jag är fett bra på det endå, för jag gör det varje dag, följer mitt val varje dag, mitt första, största egna val i livet klarar jag av helt själv, nästan helt själv, mentalt helt själv, och är så jävla lycklig. Älskar mig själv, min familj, mina vänner, min skola, min musik, mina djur, min tro, mitt rum, och hela världen (nästan). 
 
Åh vad jag är tacksam för allt och alla, åh jag kan dö för jag är så glad. 
 
 
"Everytime I wanna let it go, there's a girl in the mirror telling me "Don't do so, no don't do so". You gotta live your life, you gotta do what's right"
 
 
 
 

That's when we uncover

Sitter utanför klassrummet efter ha gjort först ett boxningspass och nu matteprov. Gick skit dåligt, kuul. 
Så nu har den positiva spiriten försvunnit lite, men slutar tidigt idag, så kanske håller. 
 
Igår va jag i kyrkan som vanligt, fast vi julbakade och nu har jag värsta julkänslorna. ÄLSKAR JULEN. 
det va fett mysigt, vi gjorde en kramruta också hehe. De hade såna på lägret, man tejpar en ruta på golvet och när någon sår i den måste man krama den. BÄSTA IDÉN EVER! Så den invigde vi. 
 
 
Nu är jag dö hungrig också, så är lite depp. Ha det gott. 
 
 

The story of my life

Sitter på ett fik på centralen helt själv och dricker kaffe, har pluggat lite matte också. I dag har jag hat en bra dag,, IGEN. Hur kan jag ens vara så glad i 3 hela dagar??
Sista lektionen, (rep inför julshowen) var aaassss rolig, och vi hade så mycket energi. Nu är jag äntligen taggad för den!
ska plugga ett tag till, sen ska jag ta bussen till kyrkan och mysa där. Hoppas ni har haft en bra dag! 
 
puss på er 
jag tvingar henne att ge mig massage hela tiden hehehehehhe
 

Lights go down and I hear you calling too me

Idag vankas ännu en lycklig dag känner jag. Solen skiner, 1D's album är drt enda som går i högtalarna (och disney låtar), och jag känner mig fab. Är inte ens irriterad fastän jag är hungrig, haha!
 
Ska plugga matte efter skolan idag, annars ska jag nog inte göra något annat. 
Annat idag är att jag ska tvinga mina klasskompisar att ge mig massage och jag ska tvinga de att bli masserade, för de e nice. 
 
 
Ha en fin dag vänner! puuusss
 
 

Better than words

Godmorgon!
 
Idag är jag lycklig, som alltid när man kommer hem från läger haha! 
OCH 1D's nya skiva kom ut på spotify, så jag är 10000000000 x lyckligare idag, längtar till skolan, de ni, vi ska kolla film, och jag har inte sovit på hela helgen typ, så varför är jag ens pigg? hahah, okej, är nog övertrött, menmen, ska vara glad mot alla idag. ÄLSKAR MÅNDAGAR. 
 
Ha en fin dag allihoppa!
 
 

Vägval - Ledarläger - Undersvik 2013

Har haft en lika underbar helg på Undersvik som det alltid är där. Har träffat och myst med så många nya (och gamla) vänner, kramat folk föööööör mycket, inte för att jag kan kramas för mycket, och skrattat så sjukt mycket. 
 

 
 
 

-

 
 
 

Pepp - talk

 

VIKTIGT

 
 
 
 
 
 
Tycker verkligen ni ska TRYCKA och läsa, bästa jag läst på länge. 
 
 
 

 


Kunde ha satsat en miljon på oss, som tur va var jag pank

Hola amigos! 
 

Sitter framför dator med en kaffe och fin putsar på mitt hemprov som blev klart igår. 
Stannade hemma igår, mådde as dåligt och gör fortfarande. Men ska bort i helgen på utbildning/läger, så taggar upp mig med starkt nässpray, verktabletter och halsspray. Ska nog gå bra, bara jag är positiv så brukar det gå bra! 
 
Kommer inte kunna blogga i helgen eftersom internet inte existerar där typ... Men när jag kommer hem får ni fin fina bilder, och gör lite tidinställt till er, don't worry hehe! 
 
ha en fin dag,  nu ska jag göra en packlista och maila in provet!
 
 
Min favoritbild ever, jag och bästa högst uppe på Eiffeltornet. 

Vi gick som självutnämnda kungar genom stan

godmorgon allesamans. 
 
Igår satt jag och gjorde hemprov i historia som ska vara inne på fredag, har gjort lite mer än halva nu, känns aaaaassss skönt, ska göra klart och fin slipa det i morgon och lite idag om jag hinner! 
Nu sitter jag med en kopp kaffe och ska klä på mig snart, idag är jag trött och jag känner hur jag blir mer och mer förkyld. Pappa köpte förresten hem ett halsspray som jag skrev om innan, det funkade skit bra för mig. Det är typ som nässpray, smakar as äckligt, men så värt det. Asså, min halsont är borta nu, det har gått 2 dagar??
 
 

Nya Naglar

 
 
Hade ingen fantasi alls för mina naglar idag, så gjorde det så enkelt för mig som jag kunde haha, men endå nöjd med dom, enkla! 

-

 

I'll pause this game, so our love will never end

Idag har jag faktisk haft en dålig dag, jag som brukar älskar måndag. 
Idag har jag haft en igensvullen hals, inte sovit något alls typ i natt och vart lite grinig. Jaja, ibland får jag ha dåliga dagar. Nu ska jag sova på riktigt så jag är pigg i morgon, pappa har köpt hem någon ny hals spray som jag verkligen hoppas funkar, plsplspls funka. 
 
 
Hoppas eran dag har varit bättre än min. puss
saknar bästa sommaren såååååå mycket
 

you got me looking so crazy in love

jag vet, förlåt, men har haft slutprov i allt i fredags, och sen i går åkte jag till min systers hus och var kattvakt med Laura och Malin. 

Men nu är det snart ny vecka och inte lika mycket plugg, så jag kan blogga!
Nu ligger vi tre i soffan här i huset ensamma och väntar in mamma som ska skjutsa hem oss. 
Vi har kollat på film, sjungt karaoke, eldat och pratat maaassssoooorr, och skrattat såklart! 
 
 

Leavs are falling slowly too the ground, lovers walking hand in hand without a sound

Hem kommen med en pizza i min mage från ännu en glad och härlig dag. Även fast tågen var sääär idag så har jag skrattat och varit glad hela dagen! Älskar't!
Hade utvecklingssamtal idag också, gick fet bra, fick åka bil från skolan också, lyyyyyx. 
 
Nu sitter jag med jul te från London som mamma köpte när vi var där, det stog längst in i te hyllan, ensamt, men inte längre. SÅ JÄVLA GOTT. 
 
Nu ska jag spela sims och öva sång läxa, sen sova till trolltider som vanligt. 
 
 

Somliga går med trasiga skor, säg vad beror det på?

Idag har jag varit så jäkla glad så jag vet inte vad. Har skrattat, lett, och sjungit heeeelllaaaa dagen, bara varit lycklig. Bästa starten på veckan! 
Har precis avslutat kvällen med en kopp Jul te som mamma köpt och nu ska jag somna till trolltider, är på del 7, hhehehe, mysigaste som finns!
 
Hoppas ni har fått en fin dag, och om inte så hoppas jag i morgon blir super för er! puss, sov gott!
 
 

Insperation

1. push yourself to get up before the rest of the world - start with 7am, then 6am, then 5:30am. go to the nearest hill with a big coat and a scarf and watch the sun rise.

2. push yourself to fall asleep earlier - start with 11pm, then 10pm, then 9pm. wake up in the morning feeling re-energized and comfortable. 

3. erase processed food from your diet. start with no lollies, chips, biscuits, then erase pasta, rice, cereal, then bread. use the rule that if a child couldn’t identify what was in it, you don’t eat it.

4. get into the habit of cooking yourself a beautiful breakfast. fry tomatoes and mushrooms in real butter and garlic, fry an egg, slice up a fresh avocado and squirt way too much lemon on it. sit and eat it and do nothing else. 

5. stretch. start by reaching for the sky as hard as you can, then trying to touch your toes. roll your head. stretch your fingers. stretch everything.

6. buy a 1L water bottle. start with pushing yourself to drink the whole thing in a day, then try drinking it twice.

7. buy a beautiful diary and a beautiful black pen. write down everything you do, including dinner dates, appointments, assignments, coffees, what you need to do that day. no detail is too small.

8. strip your bed of your sheets and empty your underwear draw into the washing machine. put a massive scoop of scented fabric softener in there and wash. make your bed in full.

9. organise your room. fold all your clothes (and bag what you don’t want), clean your mirror, your laptop, vacuum the floor. light a beautiful candle.

10. have a luxurious shower with your favourite music playing. wash your hair, scrub your body, brush your teeth. lather your whole body in moisturiser, get familiar with the part between your toes, your inner thighs, the back of your neck.

11. push yourself to go for a walk. take your headphones, go to the beach and walk. smile at strangers walking the other way and be surprised how many smile back. bring your dog and observe the dog’s behaviour. realise you can learn from your dog.

12. message old friends with personal jokes. reminisce. suggest a catch up soon, even if you don’t follow through. push yourself to follow through.

14. think long and hard about what interests you. crime? sex? boarding school? long-forgotten romance etiquette? find a book about it and read it. there is a book about literally everything. 

15. become the person you would ideally fall in love with. let cars merge into your lane when driving. pay double for parking tickets and leave a second one in the machine. stick your tongue out at babies. compliment people on their cute clothes. challenge yourself to not ridicule anyone for a whole day. then two. then a week. walk with a straight posture. look people in the eye. ask people about their story. talk to acquaintances so they become friends.

16. lie in the sunshine. daydream about the life you would lead if failure wasn’t a thing. open your eyes. take small steps to make it happen for you.

Jag tankar nya tankar, men långsamt som du vet

Igår hade jag världens myskväll med familjen med min favoritmat musslor i vinsås och så gjorde jag en efterätt. Dock blev den lite misslyckad då jag inte orkade vänta på att chokladen skulle stelna helt hehe.. 
Idag har jag precis haft ännu en myskväll till världens bästa pappa på farsdag, god mat, efterätt och solsidan. Dock tog jag inga kort på det idag. 
 
Målat om naglarna har jag gjort också, i zebra ränder, kan visa kort i morgon. Nu ska jag kolla på trolltider och bli trött så jag kan sova sen, godnatt!
 
 

Kom, låt oss ta varandras händer

Sitter framför Harry Potter med Laura och glögg och pepparkakor, kan ej sluta dricka glögg, älskar glögg. 
 
När jag kommer hem så ska jag städa lite, skriva lite uppsatsoch kanske spela lite sims. Bara ta det lugnt idag, behövs. I kväll ska jag fixa fin efterrätt till la familia, ni får se kort och recept sen! 
 
Ha en fin lördag! puss 
 
 

Himlen har en öppen dörr inatt

fuskar i jul just nu, big time. Jag är hos Laura, dricker glögg med mandlar, lyssnar på jul listan, bakar pepparkakor och ska kolla sunes jul. Jag vet att vi är dåliga människor för att vi gör såhär, men det är ok för hon åker bort i 3 veckor i jul samt över julafton, we're even. 
 
Idag har jag varit glad och lett hela dagen, bra fredag. stannar här i natt, puss. 
 

Du är den vackraste jag mött, inte tuff å kall å hård som andra

Hej kära vänner! 
Jag har faktiskt inte haft tid att blogga igår, var upptagen heeeelllaaa dagen och hade det mysigt med vänner. Men nu har jag tid igen, när helgen kommer in!
 
Sitter för tillfället på ett cafe helt själv (vuxenpoäng) och lyssnar på massa podcast, sitter här tills mamma kommer och hämtar mig. Sen ska jag hem och storstäda rummet, har små plockat saker i rummet varje dag sen jag gjorde om, men ska köra hela grejen nu, till och med putsa mitt fönster, det ni, haha!
 
Torsdagar är alltid de värsta dagarna. Alla är bara så trötta eftersom vi börjar super tidigt med idrott och kör styrketräning och köttar haha. Så blir det om man går samma klass som starka och viga människor!
 
 
saknar mina budisar!

-

 
Keep knocking, nobody's home, I'm sleepwalking,
I'm just relaying what the voice in my head's saying, don't shoot the messenger, I'm just friends with the monster that's under my bed, get along with the voices inside of my head.
You're trying to save me, stop holding your breath.
And you think I'm crazy, 
Well, that's not fair.

tack hej, fuck dig, jag har fått nog

gooooddddmoooorrrgggoooooonnnn
 
Har lite sovmorgon, och har precis duschat, heheh skoja bara detta är tidsinställt för att jag är så dålig på att blogga när jag är trött. 
 
Igår så hade jag piano och fikade med Laura som vanligt, Tilde var också med, sååå mysigt hade vi det och skrattade riktigt mycket. Saknat Tildis så mycket!
 
Idag efter skolan så ska jag nog träffa babe (Laura) och plugga, för hon är min privatlärare. Nejdå, eller jo, hon och Sofie. heehheheh
 
 
Ha en bra daggggg!! puss
 
 

-

 
Jag ska bli någon annan, om du står ut bara en natt till, snälla sov nu.
Låt mig kyssa din panna som hallå, gör jag fel, vet jag lever så fel, så förlåt - 
För idag, för imorgon och för igår.
 
Tills jag blir någon annan lär du få samma tomma paket med papper på.
Jag försöker förvandlas men jag går i repris och vår himmel är oskyldigt grå -  Som idag, som imorgon och som igår.

låt mig gå,

För idag,
För imorgon,
och för igår.


Så som jag kände har jag aldrig känt för nån som jag kände men jag aldrig känt

Kom hem från Saga vid 19 med bussen, hade det super mysigt med mycket mycket prat om allt och mycket mycket myyyyccckkkettt fangirl på one direction haha! 
Efter det så hämtade pappa mig på centralen och vi åkte vidare till farfars grav då det var 4 år sedan han gick bort idag. Det var super fint på kyrkogården med alla tända ljus och blommpr, farfars grav var himmla vacker. 
 
Ätit tacos och kollat på solsidan har jag gjort idag också, ska försöka sova nu eftersom det är skola i morgon, har konstigt nog längtat efter skolan hela lovet, det ända jag är lite trött på är resan dit, men det är värt de. 
 
Godnatt, puss. 
 
 

This is now whole world

Sitter och har precis målat naglarna och duschat, ska snart äta lite och sen fixa mig. Vid 13 tar jag bussen mot Rimbo och träffar min budi Saga som jag saknat heeeeeeeeela lovet, blir jätte roligt! Få se när jag kommer hem, antagligen lite sent eftersom det tar ett tag att åka dit! 
Ha en fin dag!
 
 

I never hit so hard in love

Hade en super rolig kväll hos julia med goa människor igår. Nu är jag utmattad så tänker sätta på ett avsnitt av twd och äta cheesecake som mamma bakat, mmmmmm, älskar hallon. 
 
Vet inte riktigt vad som händer ikväll, men trött är jag så ta det lugnt blir det. Helst film, älskar film... Okej, nu ska jag kolla på avsnittet och sen åka och handla med pappsen, ha en fin dag! 
 
 

Toaletten, spegeln, jag har stirrat färdigt i den, och vem är inte ful i 60 watts ljus?

Idag vaknade Malin vid my side men åkte runt 8 på morgonen. Så jag somnade om och vaknade lite senare. 
Strax efter åkte jag och Julia till gränby för att fixa lite bakgrejer och sånt till Halloween fest i morgon, kommer bli super kul!
 
Nu har jag kollat på "Shutter Island" i mitt städade mysiga rum med alla ljus tända och en flaska julmust, det ni! Älskar verkligen den filmen, den är så mindfuck så det finns inte, och Leonardo Dicaprio är min favorit skådis of all times, och i denna film äger han alla filmer i hela världen! 
 
Jaja, nu ska jag försöka sova lite, godnatt!