It ain't me baby

MITT RUM ÄR KLAAAAAART!!!!!
 
Är så jävla nöjd med resultatet, mer än vad jag trodde jag skulle bli!

Jag och Laura har slitit som djur för detta, lol nej inte såååå hårt, men svett och krigsskador har vi gått igenom. 
Älskar mitt rum nuuuuu. Har alltid haft ett stökigt trångt och instängt rum, men nu är det fräscht, vitt, organiserat och I LOVE ALLT!!!! 
Fick med mig så fina saker från IKEA också, en tvättkorg, nattduksbord, tavlor(som inte fått komma upp än, en lampa (som inte fått komma upp än), gardiner och min älskade fluffiga pläd som jag längtat efter i ca ett år nu. Är sååå glaaaadddddddd. Och snart kommer Malin och sover över, vi inviger nog allt med filmkväll. Hoppas ni haft en fin dag!
 

För dig ska jag göra det tusen gånger om

I går så började jag och Laura att spackla osv. Idag har vi hunnit med att sova as länge, äta gott, slipa väggarna, välja och köpa färg samt målat första lagret. Nu har Laura precis åkt hem och jag väntar tills 2 timmar har gått så jag kan måla klart väggarna. I morgon vankas IKEA och möblering, sen är allt klart! Är såååå nöjd med färgen och rummet redan nu, så i morgon kommer jag må finfint! 
 
Nu ska jag spela sims och vänta, hoppas ni har haft en bra start på lovet!
 
 

STÄDNING

Idag tog jag mig till att städa mitt rum. Var inte så säker på att jag igentligen ville/vill visa bilderna på det innan jag städade det hahaha, men nu gör jag det endå. Asså, ingen vet eller kommer någonsin veta hur jag kunde leva där inne haha, men nu är det städat, rent och jag kan gå här inne. Något nytt. 
I morgon så sätter jag och Laura igång med spacklingen för fullt, känns super att allt börjat med rummet nu!
 
 

det kommer aldrig någonsin vara perfekt, hey, men de är var jag kommer ifrån

Men tjenare igen!
 
 

Tror aldrig jag varit så dålig på att blogga som jag är just nu, har fått någon period då bloggen är utanför min prioritering, menmen, nu är det höstlov = borta med stressen, orkar blogga  och har något att blogga om! Ska nämligen göra om mitt rum, så uppdaterar med innan och efetr bilder när allt är klart! 
 
Idag var jag i kyrkan hela dagen, var global tema och fick tankarna om världen att sättas igång, var faktiskt väldigt inspirerande, och kul såklart!
 
I går så myste jag med mamma hela kvällen, och gick hem från skolan då jag mådde illa och fick för mig att jag var magsjuk, men det var troligtvist bara sömnbrist, för mår helt okej nu liksom. 
 
Och, i torsdags var jag och Malin på Lil Wayne!!! Han var dock 2 timmar försenad, vilket gjorde att vi inte alls hann se mycket av konserten då vi var tvunga att åka pendeln... Men, fick höra favorit låtarna och se han utan tröja, så jag menar, klagar ej. Var super mysigt att äta middag i Stockholm med henne och ha deep talk, älskade vän. 
 
Ja, nu är moster här och sover över, alltid kul! Ska försöka sova nu, måste sova nu. Godnatt!
 
 

Det är inte synd om dig, du är bara van

Sitter på tåget med Oskar Linnros i öronen och vill sova, men för mycket folk haha. 
Sen i fredags har jag varit glad, pigg och bara lycklig, av någon jävla anledning, och känns som att veckan fortsätter vara bra. Idag ska jag och saga till kyrkan, i morgon ska jag på Lil Wayne, på fredag får jag pengar och kanske ska på Oskar Linnros. Ni hör ju bara, sen på lördag ska jag till kyrkan igen och söndag ska jag bara sova. Vet ni vad, sen är det HÖSTLOV. Och under höst lovet får ni mycket inlägg om mitt rum då jag och Laura har tagit på oss att städa, spackla, måla och möblera om mitt rum. Samt åka till IKEA, de ni. 
 

Is this just a container for the minds

Sitter trött och nyvaken med pyjamas i sängen och försöker vakna. Fast kanske inte. 
Orkar inte sminka mig eller fixa mig idag, har liksom borstat håret det räcker heheheh. Nej men, igår skulle jag ha haft min fuldag men då blev det ju skolfoto så idag får bli fuldag, för jag älskar fuldagar. 
Trodde det skulle hända så mycket denna vecka, och har varit lite stressad, men vet ni va, jag orkar inte ens stressa mer. Nu får allt gå som det går och jag gör mitt bästa. Som jag och Jennifer sa igår "Det finns ingen tid för att vara snygg, smart och perfekt längre" Alltså alla mina vänner är redan allt de där, Jennifer också, men jag orkar inte ens. Hehe, älskar att ha dagar då jag inte bryr mig om vad andra tycker, känns som en sådan vecka. 
 
 

Hela världen är så underbar om man är korkad, dum och glad

Har överflöd i musik läxa och piano och borde sitta i några timmar och nöta, men känner mig mysig i mina nya rosa fluffiga strumpor, så tänker istället ta det lugnt och kolla lite new girl. 
 
Idag har varit en bra dag, skoloto, musiklektion, gratis BJ, nya jeans och sturumpor och gråtit väldigt mycket med Laura. 
Vi har märkt att vi börjar ta efter varran nu. Jag är lika känslig som henne och hon är lika lätt skrämd som jag. Ni kan ju tänka er blandningen hur kul det är för oss liksom, inte. 
Haha, jaja, nu ska jag kolla serier och sen somna tidigt, och äta choklad. alltid choklad. 
 
 
 

Våga vara viktig 2013

 

-

I'm gonna pack my things and go, travel the world before I'm old,
I'll send you photos in the post, to capture the moments I love the most.

This is my great escape

I want to climb up mountains, drink from natures fountains, who knows what I'll do on my way?

I want to be lost in transit, find love in a different language,
Who knows who I'll meet on my way?

Now I'm sure this is what I needed, space to roam, be completely free.


This is my great escape

Hela dagen från 8.30 - 22.00 så var jag i Bollnäs med min församling och gick på lite föreläsningar, sjöng myyyyyycket och skrattade mycket. Det var super mysigt. Till och med att åka tåg i 3 timmar var mysigt haha!
 
Nu försöker jag (igen) ladda upp videon jag gjorde från igår, men det går som vanligt inte alls bra då jag aldrig komemr ihåg hur man ska göra haha! 
 
Snart ska jag iallafall till kyrkan igen för att gå ledarutbildning hela dagen, där av inget bloggande. Om jag kanske inte får för mig att göra ett tidinställt.......
 
Asså ni förstår inte hur mycket pepp för självförtroendet det var att gå på ledardagen igår. Själva grejen hette "Våga vara viktig". Doreen Månsson höll en föreläsning som var så bra som jag aldrig hört förut. Skratt, gråt och så månge känslor. Det inspirerade mig verkligen. 
Hela dagen så gick alla runt och kalla en viktig, och jag fick göra samma sak. Asså, bara egoboost haha!
 
Jaja, måste gå upp nu... Ha en fin dag!
 
 

-

 
 
du va allt jag ville ha
men du gick här ifrån
tom kalender
sommar
å dem tunga molnen går

fast jag skrikit sönder rösten har jag aldrig sagt det som det är.
det finns inget solsken när du gått iväg.

jag kan inte andas, luften är kvav ikväll
kan inte andas, ta mig tillbaks igen
ligger här i blixtarnas sken, räknar på hur långt bort du är
tunga moln


 
 

Still the highlight

Igår fyllde min bästa syster 19 år! FATTAR NI 19 ÅR HUR SNABBT TIDEN GÅR ELLER!!!???!!
 
okej, men det känns inte som 1 helt år sedan hon fyllde 18.... Jaja, hade en mysig kväll iallafall! Vi åt gott, hon öppnade presenter och vi sjöng. Blev en extra mysig dag eftersom jag är ledig idag! 
Så just nu ligger jag framför npgon film med min tjockis katt och myser. 
Ikväll ska jag till Laura och Sofie, ska försöka ta mig till Gränby och köpa byxor först!
 
 

Early Mornings

Osminkad i träningskläder. Så kommer jag spendera tågresan idag, och sova lite. 
Hatar att gå upp tidigt, men så jävla värt att åka till skolan liksom, det gör ingetnting.
 
I morgon har jag studiedag. Såååååååå skööönnnttttt, ska sova länge, spela in lite sång och plugga lite, sen träffa Lauris på kvällen, blir as bra. 
 
Ha en fin dag! 
 
 
 

500, skjuter upp problemet för en dag

Sitter framför datorn oh är seg som jag vet inte vad, inte varför heller liksom. Men tänkte ha datakameran som spegel, och lyssna på Oskar. Blir nog en bra dag! 
 
 
 
Har varit utan kameran ett tag så har stor bildbrist....

å jag måste hela mig så jag kan ge dig hela mig

Förra veckan så köpte jag dessa små nose strips på lindex lite spontant i hopp om bättre hud såhär när det är kallt ute, då min hud sjunker i värde liksom. Kostade 60 kr och det var en man ska ha i pannan, en på hakan och en på näsan. Dock är det bara två strips i ett packet så rätt så dyrt. Eftersom jag bara testat det 1 gång hittils så kan jag inte säga om det funkar, men det känndes jätte fräscht efter jag tog av de och endel porer har försvunnit! 
 Återkommer såklart när jag testat det några gånger till ;)
 
 
 
 
 
 
 

-

 
Lågan slocknar utan tändstickorDu är bäst nu men du var bättre förr, våra brister gör oss till människor.
 
Jag har gått så långt, nästan blivit van, historien upprepar sig och slutar alltid likadant. Sidan som går vidare har någon redan rivit av, så jag griper tag i vita blad. Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett. Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt.

älskade höst

 

Oskar Linnros - Video

Äntligen mina kära, så har videon laddats upp! Tog hela dagen bokstavligen, började 10 och nu efetr 8 timmar är den klar haha! Här har ni!
 
 

-

 
Här finns ingenting att klaga på för el och rinnande vatten det har jag dagen lång.
Jag har en iPod om jag vill ha klagosång och en arbetsdag som är lagom lång, vet inte varför men det saknas nått, Det är som att låtsas som det regnar i en hagelstorm.
Så jag borde väl va lycklig utan klagomål för, här finns ingenting att klaga på. 
Är det så här det känns att va lycklig? Det är inga problem.
Är det så här det känns att va lycklig? Det är inga problem, det är inga problem.
Se mitt stora problem är att mina problem är så pass små att dom knappt räknas som problem,
men dom gör lika ont för det så sjung med.

Om ensammast är starkast var jag starkare förut

Har varit helt frånvarande från samhället denna vecka. Från bloggen, internet, vänner, människor som bryr sig och bara lagt fokus på skolan och familjen. Men viss behövs det ibland kan jag tycka. Känns väl skönt, fast måste nog träffa någon kompis innan jag får panik igen. 
 
Planerar städning, tända ljus och te denna helg, kanske fika med någon, we'll seeeeeeeee. 
Idag har jag haft en super duper dag, även om sånglektionen gick bajs och jag missade tåget så har jag ändå allt på plats i livet och ingen press eller stress, älskart!
 
Videon från igår tar typ 1h30min att ladda upp och orkar faktiskt inte sitta just nu och vänta för är skit trött, och efetrsom jag missade tåget så kom jag hem sent, så jag fixar det i morgon, lovar! 
 
sov sött
 
 KOLLA VAD GOTT 

- Oskar Linnros -

Linnros kom till min skola igår och vi fick gå gratis, lyssna på honom, höra han prata, få autograf och kramas. 
 
 
 
 
Har klippt ihop videosar från igår nu på tåget, men det tar så mycket internet att ladda upp så ni får det i eftermiddag!
 

90's inspo

 
Hold on to what you try to be your individuality.
When the world is on your shoulders, just smile and let it go.
If people try to put you down just walk on by don't turn around, you only have to answer to yourself.

Don't you know it's true what they say that life, it ain't easy.
But your time's coming around so don't you stop tryin'.

Don't stop, never give up, hold your head high and reach the top,
let the world see what you have got, bring it all back to you.
Dream of falling in love, anything you've been thinking of,
When the world seems to get too tough,
Bring it all back to you

Har inget att blogga om så...

 
 
 

1. Hur gammal är du om fem år?

- 21 år, skit läskigt...

 

2. Vem var den sista du träffade?

Mamma

 

3. Hur lång är du?

1,76 tror jag.. sist jag mätte mig var i 9an, men lär ju inte ha växt sen dess. 

 

4. Vilken var den senaste film du sett?

- När lammen tystnar, bästa älsklings filmen ever  

5. Är dina föräldrar gifta,sambos eller skilda?

Gifta

 

 6. Vilken ögonfärg har du?   

 - Har tänkt på det ett tag nu, brukar ha blåa men jag misstänker att de är gröna nu.

7. Vad skrämde dig som barn?

Utklädda människor, ni vet sånna på grönan, eller typ på Gränby när de klär ut sig till djur, och myror. 

 

8. Vem fick dig att skratta senast?

Min syster Evelina 

9. Har du stationär eller bärbar dator?

Både, men den stationära funkar inte så bärbar.

 

10. Vilken är din favoritglass?

Bj, cookie dough

 

11. Vad dricker du till frukost?

Kaffe for the win

 

12. Vill du ha barn?

Ja många många många, velat haft det så länge jag minns. 

 

13. Kan du några andra språk än svenska?

Franska, engelska, och säga potatis på tyska, de ni

 

14. Mest nöjd med?

Mina naglar

 

15. Minst nöjd med?

Mina ben

 

 16. När vaknade du idag? 

5.45, men gick upp 6.00

 

17. Har du någon piercing?

3 hål i öronen, och har haft i naveln men den ramlade ut, ja, ramlade, plopp, det var äckligt

 

18. Din största vinst? -


choklad på grönan, riktig mästare

 

19. Vilka hemsidor besöker du dagligen?

Youtube, blogg.se, facebook, twitter, instagram(på datorn), weheartit

 

20. Vad ska du göra när du har svarat klart på alla frågor?

gå till tunnelbanan

 

 

that's how it is, that's how it goes

Sitter hos Laura med en kopp kaffe och kokt ägg och myser. Sov här inatt också, och har sovmorgon. 
 
Idag är det lång dag, eller igentligen inte, men känns som det.
 
 
 
bild från i helgen hehe
 
 

 
 
Why you acting like you're tough? By now I thought you'd had enough. 
Don't you get tired of being rude?
Awww, come and give me a hug dude.
I think it's time you realize you're only wasting your time.
Addicted to attention, you need an intervention.
So while you acting like you're sick, sitting around and talking shit.
Don't you get tired of being alone?

Awww, your only friend is your phone.
 
It's my party, I do what I want.
So while you sit and watch me, I keep dancing alone.
So put this record on and keep it going 'til I say, "Stop!"
If you were wondering if I give a damn, well, I do not 'cause it's my party, I do what I want. 

Klipp från dagen igår

 
 
 

Come on skinny love, just last the year

Har spenderat hela kvällen hos min underbara barndomsvän micci. Vi åt, pratade, skrattade och bakade bullar såklart, eftersom det är kanelbullens dag. De blev super goda. 
 
Idag har det varit en bra dag. Blev klart med alla inlämningar på lektionerna, och sången gick as bra trots onda halsen och täppt som fan! Slutae en halvtimme tidigare också, så slapp stressa för att hinna till och med ett tidigare tåg än väntat! Gick till och med in i lite affärer i stockholm för jag hade så lång tid kvar, haha!
 
Nu är pyjamasen och sockarna på, så ska sova. Bon Iver är i hörlurarna också, mmmmmmm. 
 
Sov sött, 
 

Ett fel närmare rätt

Ett fel närmare rätt, ett sätt att se på sorgen. 
 

Typ så jag skulle beskriva 9an. Fy vad jag hatade 9an. Har aldrig varit så arg, ledsen, sviken och ångestfull som i 9an. 
Fan, jag saknar min gamla skola och mina underbara vänner varje dag. Men usch vad jag hatade 9an. 
Förlorade allt, allt rasade, allt byggdes upp och sedan rasade det igen. 
Tänkte bara på hur andra såg mig. Tänkte bara hur alla mina vänner fortfarande skulle vilja ha mig när jag lämnade dom till Stockholm. Men mina vänner är ju bäst, klart de riktiga är kvar. 
Press på betygen hade jag också. I 7an och 8an rullade jag bara på med mina bästavänner och skolan gick hyfsat. Men i 9an, då var man tvungen att ha bra betyg, och orden "Va? Är du nöjd med ett E?" 
Vafan ska jag göra då. 
 
Den enda personen som gjorde allt i 9an var min Laura. Min lilla Laura hih. 
Gjorde så att mini press på betygen försvann. Så att mina hemska känslor försvann. Och lyssnade. 
 
Att sluta 9an gjorde ont som fan. Fast dagen efter, när tomheten försvann lite så blev jag fri. Jag blev en egen person, jag blev jag
 
Sommaren kan jag inte lägga ord på. 
Har gråtigt något så mycket i sommar. Av både sorg och skratt. 
Men vem gjorde den bra kan ni tro?
 
Första dagen i Stockholm på mitt gymnasium var inte kul alltså. Trodde jag skulle dö. Inta palla pendla, eller inte få vänner. 
Tredje dagen fick jag min klass, och träffade vänner. Efter det har jag inte ångrat mitt val för 1 sekund. Visst är det lite jobbigt att kämpa sig upp varje dag 2 timmar innan man börjar, men vad gör det?
Älskar vännerna i min klass, älskar stämningen, älskar musiken. ÄLSKAR musiken. Det enda som får mig att stå kvar. 
 
 
 
Ibland tänker jag på hur jag var i 9an. Typ som nu haha. Jag log, skrattade och pratade mycket. Låtsades att allt var bra. Den enda som visste hur det var var Lauris. Den enda som lyssnade. Känn dig hedrad mohaha. 
 
Är stolt över mig själv att jag började i Stockholm. I 9an kunde jag inte ens gå till bussen själv. Nu åker jag tåg, tunnelbana och går på stan helt själv utan av att kolla vad alla andra kollar på. 
Om det blev såhär efter ca 1 månad i Stockholm, tänk om 3 år. Fy vad jag längtar till 3 år fram. Eller iallafall 2. 
 
 
Nu fick ni lite djupa tankar om mig själv, hehe, ibland så.

Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Sitter på tåget färdigsminkat, druckigt kaffet och tagit nässpray. Tror på en bra dag idag.
 
I eftermiddag har jag sånglektion, inviduell sång, och jag låter iiinnnte bra med förkylning asså.. inte kul... 
 
menmen, det blir nog bra endå! Efter skolan ska jag träffa miccis och ha myskväll, blir super! 
 
ha en fin dag!
 
 

Mer jul, ge mig mer jul

tjeeeeeeeeenare
 
Idag har varit en skit dag. Fast endå helt okej. 
 
Började med att gå upp 5.30, sedan till skolan för att orientera. Sprang runt med en karta, förkylning, förvirrad vän, och skavsår i Stockholm.... I en skog.... Upp och ner för en stor jävla skid backe, som förövrigt ligger typ 300 meter från min skola som jag ser fram emot att åka i i vinter. 
 
Sen har jag varit förkyld och hängig hela dagen, fast har skrattat riktigt mycket idag. 
 
Nu sitter jag hos Laura och stannar här i några timmar till. Har ätit god middag och har fått in lite plugg. 
 
ha en fin kväll vänner 
 

jag har slutat säga nej, nu ska jag göra vad jag kan

Älskar onsdagar. Har alltid gjort det och kommer nog alltid att göra. 
Anledningar att älska onsdagar:
 
- Halva veckan har gått, hur skönt?
- Har sånglektion hela eftermiddagen. Och idag ska vi börja repa till julshowen också!
- De ger ut gratis kaffe på stationen varje onsdag. 
- Går sköna tider
- Får åka till kyrkan och träffa världens bästa människor
- har as sköna lektioner, estetisk kommunikation, historia och sång. 
- Alla är så glada. 
 
 
Kan ni tänka er at det var 1 år sedan jg träffade Marie från Frankrike igår? Heeeeeelt sjukt vad tiden går snabbt. Måste erkänna att jag saknar henne ganska mycket, saknar att sola och ha de

NEW

 
Älskar min skjorta från h&m som mamma beställde till mig innan skolan började. Sen passar till allt och man ser väldigt cleen ut i den, vet dock inte hur mycket den kostade. 
 
 LOVE LOVE LOVE de här alltså! Jeans tights som är perfekta för hösten och passa sjukt bra till mina nya kängor. Älskar mönstret som är mjukt, och jag älskar tights, så jävla sköna och sitter fast hela dagen låååång. Köpta på h&m, vet inte hur mycket de kostar för jag fick de av mami också. 
 
 Detta alltså. Testa detta torrshampoot hos en kompis för läääängesen och älskade det, men har aldrig tänkt på det eftersom jag har haft mitt andra från "Lush", men köpte den lilla först för att testa och nu är det the love of my life. Så jag köpte en stor som luktar gudomligt ska jag säga. köpte båda på Åhléns, men det finns typ överallt, den lilla för 49 kr och den stora för 69 kr. 
 
Mamma fick denna av min franska vän när hon var här och jag blev helt såld på lukten, så har önskat mig en sån till mig själv as länge men glämde leta efter en när jag var i Paris, så fick denna av mamma när hon beställde den på internet. Vet inte hur mycket den kostar heller, men det är Yves Rocher så den är nog ganska dyr, men såååå värd, älskar älskar!!
 
Köpte den på Kicks för 99 kr och herre Gud det är det bästa köper någonsin. Man tar lite på en bomullstuss morgon och kväll, och man är super fräsch i ansiktet. Ingen tvätt eller så behövs innan vilket jag älskar nu när det är kallt och jag blir torr lätt. 
 
Nagellacket jag köpte på Kicks för 79 kr, helt underbart fint! Bild finns något inlägg under. Har hållt sjukt bra också, älskar nagellacket!!
 
 
Förresten kom jag på att jag inte har skrivit att ni kan nå mig som vanligt igen. På meddelande, har samma nummer, facebook, instagram, kik överallt. 

You can't blame me for dreaming, I'm a dreamer

Sitter i skolan och kollar på film och äter mig tjock. Har kollat på denna film hela dagen då jag började 11, as skönt. Hoppas på att få sluta tidigt också. Efter skolan ska jag inte göra någonting alls. Förutom att blogga om lite nya saker som hamnat hemma. 
 
Måste öva lite på en låt som jag ska sjunga i morgon, och har lite läxor. Fan då...
 
 
JAja, hoppas ni har haft en fin dag. puss 
 
 
miss my bruds

 
Since I've come on home, well my body's been a mess.
And I've missed your ginger hair and the way you like to dress.
Won't you come on over?
Stop making a fool out of me,
Why don't you come on over baby?