All i'm asking for

Tisdag och sista skoldagen för säkert mång här. Egentligen inte för mig, för stockholm har inte ledigt på Valborg, men jag tänker vara hemma i Uppsala endå.
Idag är det skriftligt nationellt prov i Engelska, konstigt nog är jag taggad. Gillar att skriva på engelska och vi får skriva på datorn, så detta blir grymt. Sen resten av dagen har vi filmvisning i skolan då vi får popcorn och kolla på varandras filmer vi gjort för ett projekt, hur skönt? Blir jätte mysigt! Sovmorgon har jag haft också. 
 
Denna veckan är så bra så jag spricker av glädje, wehå! Bara 3 dagar tills jag fyller år!! 
 
Ha en underbart fin dag! 
 
 

Please don't take my sunshine away

Idag är det måndag och jag firar nyår, i mitt huvud iallafall. Idag startar jag "the golden year" sörrni. Jag har 5 saker som jag ska ändra på, eller göra. 
 
1. Reda ut mina känslor varje kväll - Mina känslor tar över för mycket varje dag och på slutet av veckan när helgen kommer och jag slappnar av så kommer de i en stor jävla tsunami vilket inte alls är rätt. Från och med idag ska jag varje kväll känna mina känslor och reda ut dem, i huvudet eller på papper, kanske i bloggen. 
 
2. Vara positiv mot andra och mig själv - Jag är egentligen en väldigt positiv person, både mot andra och mig själv, men på sista tiden så har jag klagat på små saker och varit negativ mot mig själv. Ändring på det. Alla vinner på att vara positiv, både folk runt om mig och jag själv. 
 
3. Ta för mig mer/ta på mig stora saker - Inte ta på mig större kläder eller så. Men jag känner att jag inte tar på mig ledarrollen längre. Det låter lite "hårt", men vet inte vad jag skulle kalla den, "rollen". Jag vill hellre att andra gör saker åt mig, istället för att jag ska göra det. Slut på det. Jag vinner på att göra saker själv, blir mer självständig. 
 
4. Fördjupa mig i min tro - För ca ett halvår sedan kom jag fram till att jag faktiskt tror på Gud. Visst spenderar jag min mesta fritid i kyrkan, men vill fördjupa mig i min egna tro och känna egna känslor. Jag vill diskutera tro med andra mer, och be mer. Vara mer tacksam. Så nu känns det jätte bra att jag anmält mig till Taize, där kommer jag nog lära mig mycket om andra och mig själv. 
 
5. Skaffa så många nya vänner som möjligt - Kännde mig på topp när jag började i Stockholm och blev vän med de flesta, men jag har inte orkat sen någon månad efter nyår. Jag har tackat nej till saker för att jag i hemlighet är ett stort känslomoln som inte pallar träffa nya människor, så jag har hållt mig till de jag litar mest på. Självklart ska jag aldrig sluta vara med dem, men känner mig redo att få nya vänner. Och hur mycket erfarenhet får man inte när man lär känna nya personer, ÄLSKAR att få veta saker om folk. 
 
 
Detta år ska bli så bra. Och visst, det sa jag vid nyår. Men då hade jag inte börjat lyssna på Fredagspodden. Hörrni, gör det, och lyssna på The Golden Year and join it. Jag ska må så bra iår. 
 
 
 
 
 
Till något helt annat. Igår var jag ute i solen med jullan och hon bjöd på jordgubbar med glass, sen gick vi in och kollae några avsnitt av 'vänner', bästa serien. Fick för mig att träna lite, så smsade mickan som kom ut och vi gick stora rundan här hemma. Har bestämt mig att införa nya året med att träna också.
Måndag, nytt år, ny vecka, fyller år på fredag, valborg på onsdag, går bara idag och i morgon. Älskar allt. PUSS
 
 
 
 
 

you got me like i've never been gotten before

Tjenare tjenare! 
I fredags så sov mina underbara vänner här, vi hade mys kväll och pratade om allt mellan himmel och jord, som vanligt. Skrattade så mycket och sov inte lika mycket. Vi åt gott grillat kött, mycket chips och satt under stjärnorna inlindade i filtar, åh vad de är bäst. 
När vi vaknade på lördagen så hade vi en låååång frukost i solen, sedan fick jag amanda och andreas för oss att gå genom skogen för att komma till viltvattnet, så det gjorde vi. Väl framme så hade vi chips buffe och gitarren var med i högsta hugg, hehe, som små hippies var vi. På kvällen så gick jag och Amanda över till jullan ett tag, sen somnade vi brevid varran i mitt om möblerade rum (som blev mycket större nu). Själva hela natten var vi också, vi klarade oss super bra. 
 
Nu har Amanda åkt till jobbet och jag ska springa över till jullan för lite solpicknick. 
 
 

You just have to wait

It's fridaaaaayyy! 
Känns så skönt med fredag och kort dag! Kallt är det ute, men ser ut att bli fint väder ändå! 
Min lilla katt Leo är helt galen denna morgon, han mjauar som jag vet inte vad och är så sällskapssjuk, Budi är han. 
Var ute på långpromenad i kvällssolen med Eddie igår, det var så härligt att inte frysa och kunna gå med högsta volym i hörlurarna. 

Jag kommer som sagt hem tidigt idag, då ska jag bädda sängen och fixa lite, sen hämtar jag upp Amanda och Andreas och sen kommer Malin hit sen stannar fabstarna över natten, blir myyyys! 

Ha en underbar dag!




I nästa stund är jag omkull

Soliga dagar och jag är på super bra humör. 
Slutade redan vid 12 idag, och slutar 12 i morgon också, onödigt att åka 1,5 timmar sthlm för att gå 2 lektioner tänker ni kanske då, ja det tänker jag också. Men nationella prov är för viktigt för att missa hehe, eller har inte själva provet i morgon men genomgång. Så det blir att gå upp tidigt ändå. 
 
Nu ska jag gå ner och äta lite middag, duscha och bara ta det lugnt, kanske sitta lite i kvällssolen. 
Städat rummet ahr jag gjort, och anmält mig till en Frankrike resa i sommar, ska alltså tälta i en vecka i ett kloster, Taize. Blir intressant, men längtar så himla mycket! 
 
 
 

Du är nog den som jag borde vara hos

Godmorgon!
 
Idag är lovet slut och skolan börjar igen. Ärligt talat så är jag lättad. För det första så har jag varit så sällskapssjuk sedan jag kom hem från lägret, så jag vill krama allt och alla och det minsta jag vill är att vara själv. Att vakna själv i morse var inte alls kul, behöver någon som säger att jag ska gå upp hehe. Och sen för det andra så har jag saknat min klass så sjuuukt mycket, och musiken, åh jag längtar! 
Alltså förstår ni vad jag menar med att inte vilja vara själv? För det mesta tycker jag att det är skönt att vara själv, men nu, efter lägret, så känner jag mig så ensam. Jag kan ju inte sitta och prata med mig själv, elelr rama mig själv, alltså jag vet inte men det känns inge bra. Jag blir uttråkad och vill bara ha någon. Förstår ni? Jag tycker det är jätte konstigt, för jag älskar att vara själv annars, nu vill jag bara ha personer. haha, lite wierd. 
 
Igår så var jag och Amanda hos min mormor på påsklunch vilket var super trevligt och mysigt. Satt ute i solen hela dagen, kändes hela tiden som att det var sommarlov. Både jag och Amanda brände oss lite, not so fun. Mitt ansikte gör lite ont... Vi gick ner till vattnet ett tag och pratade lite deep talk, alltid skönt. Vi kom fram till hur vi blev vänner också, haha fett kult. 
 
Har en rolig vecka framför mig. Idag ska jag på möte om Taize dit jag kanske ska till i sommar, på onsdag är det kyrkan, torsdag ska jag kanske träffa julia som är hemma själv hela veckan wehåå, måste också städa mitt rum lite för på fredag sovver Amanda Malin och Andreas här. Älskar att ha saker att se fram emot i början på veckan! 
Nu kommer rutiner in igen, looooveeee. 
 
Ha en fin dag!
 
 
 
 

I keep my feet off the ground now

Hejsan svejsan. 
I lördags så träffade jag Laura som jag inte träffat på typ 2 veckor, ett kärt återseende som innehöll picknick, sol, skratt, skrik och kaffe. Slutade dagen hos mig, vi kollade på the amazing Spiderman och åt massa gött. 
Dagen efter så gick vi heeeela vägen in till salabacke för att köpa lunch på donken och sedan sätta oss på picknick. Andreas cyklade random förbi och stannade ett tag. Sen skiljdes vi åt och jag gick hem till Amanda för att fira henne lillasyster som fyllde 15 år, och åt massa god fika och träffade hennes släkt. Efter det fick vi för oss att ha mer picknick, så vi mötte upp Andreas och hade mysigt. Påväg hem så fick vi vända om för då träffade vi både Isac och Andreas, vi hade det trevligt, skrattade massor tills det blev för kallt så vi gick hem till Andreas där jag och Amanda åt middag, stannade där sent och sen åkte vi hem och sov hos Amanda. 
Nu sitter jag och väntar på att Amanda ska bli klar, sen åker vi till mormor i Danderyd och äterpåsklunch! Ska sola massor! 
Ha en fin dag! 




 

Gotta let it show

Igår kom jag hem från ett underbart läger. Vädret var underbart, människorna är de bästa, har varit med mina bästa varje sekund, duschat lång duschar varje dag, fundera över min tro, lära mig massa, skrattat massa, gråtit massa, sjungit massa, dansat massa, lekt massa, sprungit massa, pratat massa, masserat massa, spelat massa och bara måååått. 
Har en sån längtan tillbaka och saknar alla fina människor något så hemskt mycket, åh jag vill tillbaka, 1 år kvar till nästa rååååå. 
 
Sovit en massa igår för jag var så fkn trött, vaknae ganska sent idag och har hunnit träffa julia också! 
Ska kanske iväg på roligheter ikväll men det visar sig. Hoppas ni har haft det fint! och fortsätter med det! puss
 
 

Never can say goodbye

Hej vänner.
Ligger i en säng på undersvik ca 2,5 timmar bort från hemma och är vaken. Ska egentligen vakna om 45 minuter, men har vaknat lite fram och tillbaka i natt, och var pigg nu så bestämde mig för att kanske vara vaken. Brukar bli så när jag sover på läger, inte så bra sömn hehe, men vad gör väl det. 
Vi ska snart då gå och sjunga godmorgon till konfirmanderna, och sen äta frukost.

Igår så var det en suuuuuper mysig dag. Mycket installering av stället, ca 20 nya personer att lära känna, nytt rum, nya tider och massa nya intryck. Blev kanske lite mycket i min hjärna närmare kvällen, men känner att idag tar jag nya tag och är super glad! Har en bra dag framför mig. 

Har inte så mycket tid, eller internet, så ni får stå ut med mindre bloggning. Eller det brukar vara dålig bloggning, så kanske inte blir någon skillnad. 

Nu ska jag smyga upp till Amanda som sover i sängen över mig och kolla om hon är vaken, jag hör liv. Ha en underbar dag! 




Baby love me lights out

Hejheeeej
 
Äntligen lördag, är så taggad på denna dag!!! 
 
Vilken minut som helst kommer Amanda hit för att hjälpa mig att packa, sen åker vi till henne för att packa till henne. Efter det så ska vi piffa till oss, haha piffa, och sen mäta upp Andreas på gränby för att handla till myskväll. När vi kommer hem till Amanda igen så kommer Malin och så ska vi myyyyysssaaaaaaaaa och äta gött. Blir as nice asså. Sen hoppas jag allt är klart inför i morgon, då vi åker på läger. As tidigt, men värt det. Sover hos Amanda inatt också. 
 
Och idag fyller min älskade fina pappa år, GRATTIIISSSS. 
 
 

Drunk in love

Godmorgon godmorgon!

Kom hem sent efter kyrkan igår och kunde inte sova direkt när jag kom hem. Men med tiden somnade jag såklart och  när väckarklockan ringde så ville jag verkligen inte gå upp. Alltså, verkligen inte. Kände typ hat, inte ofta jag känner hat mot morgonen, men idag kände jag det. Sen tänkte jag att torsdag Endå brukar vara roliga, det är ju gangster torsdag, och Ska till studion efter skolan med saga, och slutar vid lunch, as skönt ju! Och sen är det bara i morgon kvar, sen loooov. Så kämpar, håller i. 

Hoppas ni får en fin dag, solen är framme ju! 



I can't get enough

Hallååå där friends. 
Sitter på tåget, som förövrigt är försenat, yaayy, kommer nog inte hinna med tvärbanan på Årstaberg, så kommer nog jätte sent till skolan. Jaja, shit happens. 
Idag är det onsdag, halva veckan har redan gått!! Sjukt fort! Vilket känns as bra, för jag längtar till lördag. Och påsklovet, och lägret och allt bara. Älskar att längta efter saker. 

Efter skolan ska jag och Amanda äta sallad och sen gå till kyrkan, wehoo. Känns som en bra dag idag. Trotsade vädret och tog på mig klänning också, mohaha. 

Ha en vacker dag! 



Or do you not think so far ahead?

Godmorgon! 
 
Vaknade 1 timme tidigare än vad jag skulle av någon anledning, och tänkte att det var rätt tid, så gick ner och gjorde kaffe och en smoothie, tills jag insåg att jag kunde vaknat nu egentligen... Men men, det är bara skänare att ha längre til på sig på morgonen, jag är pigg iallafall! 
Igår hittade jag Jamie Olivers youtube kanal, och såg att han gjorde en smoothie och blev jätte sugen, så gjorde en nu till frukost med banan, hallon, solrosfrön, linfrön, mjölk och apelsinjuice = JÄTTE GOTT. Om ni hatar frukost för att ni mår illa och kan inte äta på morgonen så är smoothie perfekt! Jag gjorde det gansla ofta i 8an, men har glömt det. Alltså man behöver inte tugga, man kan dricka den aaaassss långsamt utan att tvinga i sig den och den är god asså. Nice. 
 
Idag efter skolan ska jag plugga lite och städa mer i mitt rum då jag inte orkade i helgen hehe, MÅSTE få det storstädat innan lägret, det bästa som finna är tt komma hem till ett städat fint rum när jag säkerligen kommer vara dö trött. 
 
 

Bara du är min klippa

Idag har varit en bra dag. Det har varit en bra helg också, börjar känna mig sådär lycklig också. 
Har fått mycket gjort på lektionerna, varit på bra humör och skrattat, och inte brytt mig om de där små sakerna som brukar göra mig ledsen. Känns super skönt! 
Och, mindre än en vecka till påsklov, påsklov = KONFALÄÄÄGGEERRR
Som jag har lägtat, vet att jag kommer hem därifrån som lycklig, utvilad och lugn. Mår alltid så jäkla bra på läger, har längtat såååå. 
Satt och tänkte i morse påväg till skolan på hur glad och tacksam jag är över att ha kyrkan. Det har blivit som mitt andra hem typ, hur cheesy det än låter. Där är alla jag litar på, älskar att vara med och lär mig mest av. Där får jag vara mig själv, där är det okej att ha en fuldag, det är okej att vara ledsen och gråta, det är okej att vara så glad att man spricker av glädje eller vara så arg att man vill lägga sig ner och sluta andas. För där får man vara exakt som sina känslor utan att någon dömmer än. Känner mig så himla trygg där. Runt människorna där, runt Gud och blir tryggare i min tro. 
En till sak jag är så glad över är hur mina vänner (utanför kyrkan) accepterar min tro, och att jag är kristen, även fast de kanske inte är det. Har ingen aning om vad jag skulle känna eller göra ifall de inte skulle acceptera att jag går i kyrkan eller tror på Gud. 
Jag vet inte ens hur jag ska förklara kyrkan för mig. Egentligen sitter vi i ett rum och skrattar åt ingenting och pratar om sjuka saker, men endå så betyder det så himla mycket. Att vara ledare i kyrkan har verkligen ändrat på mig, jag är säker i mig själv och vågar prata inför folk, det skulle jag aldrig trott när jag konfirmerade mig, då jag var världens blygaste människa typ. 
Åh är så glad. Nu ska jag ner till stan för att köpa lite saker, fika med lauris och ha pianolektion. puss
 

I liked it

Sitter i skolan med ett helt okej humör. Sol och min nya klänning är på. Längtar tills skolan är slut å jag får träffa mina underbara vänner på mys i stadsparken, weeehhhooooo. 
 
Jag och Cirkeline har satt oss i korridoren med hopp om att få jobb gjort, LOL, nej. Vi sitter och diskuterar livet som vanligt. Vill så gärna ha sommar och sol och glass. pls come. Hejdå. 
 
 

Du kan leta i en spegel, jag vet mer än dig endå

Hallihallå. 
Ligger i min säng och har ångest hejhej. Jätte kul sådär. Hoppas på att jullan svarar, så kan vi gå bort ångesten. 

Har sovit oroligt inatt, oklart varför. Men fick skjuts till skolan av papi eftersom han skulle till studion som ligger typ 5 min från min skola, AAASSS skönt. Vi köpte god frukost och lyssnade på härlig musik hela vägen till Stockholm.

 Efter skolan idag så träffade jag Amanda snabbt, i typ 30 min. Jag fick prata av mig och hon hjälpte mig, som vanligt, och sen planerade vi lägret som vi åker på om nästan 1 vecka! Som om vi inte hade planerat nog haha...
Efter det så träffade jag min kära vän Alva. Vi fikade, tog igen myyycket prat då vi inte setts på lääänge, sen tog vi en snabb tripp på stan. Gjorde en spontanköp på en fin grå sommar klänning! Ni får bilder på den från systemkameran seeeen.  




.

Ibland känns det bara som att jag behöver få ett förlåt. Ett litet ord. Det skulle kunna ändra allt. Eller kanske inte längre, men det hade kunnat ändra allt. Även om det lilla ordet sagts, så behöver jag höra det när du menar det. Jag behöver få bekräftelse för att du vill ha tillbaka mig. Att du behöver mig. Jag bryr mig inte om hur jobbigt det är att säga ordet, men jag behöver det för att kunna behöva dig. Jag klarar mig utan dig, bara så att du vet. Jag gjorde inte det förut, förut var du allt jag ville ha. Men nu klarar jag mig, helt utan dig. Jag är inte ens arg eller ledsen längre. Jag bryr mig inte. Hur mycket du än vill tro att jag bryr mig så gör jag inte det. Jag är okej utan dig, kanske till och med bättre. 
 

I said "that's fine", but you're the only one of those I like

Hallihallå. 
Befinner mig nu på Amandas säng och väntar på att hon ska duscha klart. Har haft en helt okej dag idag, men vait lite nere. Så jag och Amanda bestämde jätte snabbt och spontant en sleep over, så hon sover hos mig inatt. Äntligen får jag skratta lite. 
 
Usch, känns som att jag blir sjukare och sjukare, vilket ej är acceptabelt eftersom jag ska på läger om 2 veckor. Måste bli frisk verkligen, 911, 112, akut frisk måste jag bli. Helst. 
 
Tar kanske några bilder ikväll om jag orkar, och om vi ens hinner, vi ska plugga järnet.