More time and time

Känner mig relativt utvilad idag, blir nog piggare om ett tag. Vaknade 4 i natt och kunde inte somna om på typ mer än en halvtimme, vilket sög, men somnade ju till slut. 
Idag är jag för lat för att fixa mig. Så tog på mig ett par mjukisar och sminkar mig inte, håret får vara som det är, skööööönt. 
 
Nu ska jag spela lite paino till pianolektionen i eftermiddag, har varit dålig på att spela i helgen, eller har typ ej hunnit. Hoppas ni får en bra start på veckan!
 
 

Think

Idag har varit en ganska dålig dag. Fast bra. Dålig på ett bra sätt, lite konstig sådär. Har haft mycket ångest idag igen, som jag haft hela helgen, tror jag laddar för något men vet ej vad. Har varit trött då jag inte sovit ordentligt, har pratat om djupa tankar och saker och har gråtit lite. Sagt hejdå, sagt hej igen, och jag vet inte vad. 
Men varit med mina underbara vänner hela dagen så har endå haft en bra dag. 
Började med gudstjänst och sedan vidare på picknick i solen. 
 
Känner hur min bröstkorg och mage dunkar och vill spricka, så ska sova bort all tyngd. Hoppas på en bra vecka endå, jag menar, ibland får man vara känslig. 
 
 

~





LIMITED

Godmorgon! 
 
Har inte bloggat på 5 dagar, haha jag suger. Jag har faktiskt försökt från mobilen, men appen är inte så jäkla bra asså. 
Dessa 5 dagar har jag varit halssjuk, vart på dans uppvisning, teater uppvisning, skrattat mycket med mina fina vänner och fikat mycket.
I fredags så var det övernattning i kyrkan. Superduper mysigt var det. Vi lekte mörker kurragömma i självaste kyrkan, pratade deep talk, skrattade, hade massage cirkel och massa mer. Somnade i en hög brevid Mandis. 
Dock sov jag bara 2 timmar, hade haft en sån ångest den dagen så kunde inte sova, vaknade hela tiden och var vaken en hel timme innan alla andra vaknade, men var pigg när jag vaknade endåååå. 
Dagen efter, alltså igår, så gick vi där i från vid 10, och jag och Amanda drog till henne. Vi duschade oss och fixade till oss, sen prommenerade vi till stan (för att hålla oss vakna), vi köpte en sallad och satte oss vid ån då väder var underbart. Sen tog vi bussen till henne (för trötta och lata), och drack kaffe och cola i solen på hennes altan. Känndes typ som att vara bakis, fast jag inte druckit något, skit konstigt. 
Jag åkte hem på eftermiddagen. Då tog jag tvp tecken och två kuddar och skapade en säng på altanen brevid poolen här hemma, skulle meditera, men somnade. Ingen väckte mig på 3 timmar, så sov där ute vid poolen i 3 timmar haha. 
På kvällen på tog jag och julia en låång prommenad, var as skönt, både att gå och få prata ut om allt. Sen fick jag ett samtal av micci så strax jag kom hem så jag sprang ut till henne, vi tog en snabb runda och sen gick vi hem till mig. Väl hemma hos mig serverades en grillad middag vid 21 på kvällen, de ni, i ett mörkt hus också, Earth Hour var det ju.  Efter det kollade jag och micci på Eva&Adam, sen var jag tvungen att gå och lägga mig. 
 
Nu sitter jag med kaffet och är redo att fixa mig, ska på Gudstjänst. Efter det hänger jag med Amanda hem. 
 
Ha en super fin dag, det ska jag! Hoppas solen kommer fram. 
 
 

All of my days

Vart som sagt hemma igår, och känner att det var bra. Stannade hemma idag också, vilket också känns bra. Detta virus vill inte försvinna, kuuulllttt. Igår pendlade jag mellan soffan och sängen, mellan te koppen och glasskålen, och kunde inte andas. Kännde ingen smak på något heller. Och så fort jag ställde mig upp så dunkade hela huvudet, för mina bihålor var så täppta så jag dör snart. 
 
Idag känns det snäppet bättre. Ont i halsen har jag fortfarande, förkyld är jag fortfarande fast bihålorna känns lättare och har inte en dunkande feber eler huvudvärk. Mitt mål är att gå till skolan i morgon, HATAR att vara hemma och sjuk, känner mig psykiskt störd av att vara ensam. 
 
Nu ska jag dricka upp kaffet och äta massa C vitamin som tydligen är bra för förkylning. Ingefära te och vitlök levde jag på igår. 
 
 
 
 
 

Åh jag tänker aldrig nånsin ge upp

Helluuu där. 
I fredags så hade jag och Amanda en super mysig spa kväll med fotbad, ansiktsmask, frukt, chips, massa deep talk, skratt och lite stjärnskådning på natten, utsträkta genom mitt fönster stod vi och tittade och pratade på, jätte mysigt. Dagen efter så vaknade vi, och redan då kände jag att jag var sjuk men det gjorde inte så mycket. Vi gjorde våfflor i regnbågsfärger, as fina vart de och sen så kollade vi på förra lägerfilmen för andra gången, hehe. Efter det, vid typ lunch, så åkte jag till Laura för att fika med hennes kompisar. Var suuuper mysigt och kul, de var jätte härliga och jag skrattade myyycket. Dock så var jag hängig hela tiden, eftersom jag då var sjuk, vilket inte var så kul. 
När de åkte hem så gick jag och Laura och köpte middag och gjorde ett försök till att kolla på skräckfilm. Efter några försök till att få filmen att funka så sket vi i det och gick på prommenad istället. Sen fick vi för oss att kolla på stjärnorna, så vi la oss på en parkering och kollade ett tag, men vi höll på att bli överkörda, så då gick vi hem och satte oss på hennes balkong och kollade vidare där istället. 
 
Vaknade i morse hos henne och mådde sämre. Just nu ligger jag hemma, som jag gjort hela dagen med feber och en näsa som är täppt, och en igensvullen hals, weeeey :):):):)
Så blir hemma i morgon. Det är mer ansträngande att pendla än vad man kan tro, så tänkte vara hemma och vila ut mig, måste bli frisk till fredag då det är övernattning i kyrkan. Nu jäklar ska jag bli frisk. Har läst någonstans att man ska ha en attityd till sin förkylning. Så nu ska jag inte vara sjuk. 
 
 
Har varit dålig på att ta bilder i helgen, men ni får två iallafall! 
 
 

Från båda sidor nu

Godmorgon godmorgon. 
 
De senaste dagarna har jag haft fullt upp. I onsdags var hela den estetiska delen av min skola med på en konsert som heter Star for life. Om ni är intresserade - klicka här - tycker ni ska kolla in det, en super fin sak att jag fick vara med på och samla in pengar, OCH, det var typ de roligaste jag gjort. Ett av de roligaste, häftigaste och coolaste jag varit med om. Vi var 800 elever i en stor kör till några sydafrikanska ungdomar som sjöng, det var underbart och jag dansade hela kvällen. SUPER KUUUUUL. Vill göra det igen, är så glad att Fryshuset var med, och hade detta i deras lokaler. 
I vilket fall så var det typ 11 låtar + stämmor att lära in, vilket var ganksa svårt då man såklart inte få ha noter med sig på konserten. Så hela tisdag kväll stod jag i mitt rum och övade och hela onsdag efter middag från 13.30 - 21.00 sjöng vi. Och vet inte om jag skrivit det, men hade så oooontttt i halsen hela förra helgen och fram till onsdag morgon, då det släppte lite, kanske var adrenalin, men det gick att sjunga. Men igår och idag är halsen igen svullen och jag låter som en , typ kump när jag pratar.
Men skit samma, för idag är jag glad. Idag har vi prov, inte så kul, eller jo, för det är prov på rösten, ni vet stämbanden, andningen, klangen artikulation osv osv, vilket intresserar mig något så mycket så att jag kan allt och är 97 % säker in för provet. Och efter det ska jag hem, hämta upp Amandis, så ska vi handla in massa spa grejer och sen ska vi sova här och bara spaa heeeellaaaa kvällen lång. Taggat hela vecka för detta. 
 
Nu ska jag fixa klart mig, sen ska vi åka till tåget. We-Ho. 
 
 

someone like and how you know and how you speak

Godmorgon på er. 
Orkade pallra mig upp 1 och en halv timme innan jag var tvungen att åka till tåget idag, så jag hann duscha, sminka mig och äta frukost lääänge i lugn och ro med pappa i vårat halvklara kök. ÄLSKAR DET. Vill vara där för alltid, hehe. 
 
Idag mår jag bättre än igår. Mycket bättre. Känner mig utvilad, glad och lugn. Då mår jag bra. Har go musik i lurarna, så jag klarar tågresan också. Slutar redan 14.30 idag vilket betyder att jag är hemma redan 16.00 idag, yippie! 
 
Har mycket att längta efter nu också. Sleepover med amanda, lunch hos laura, över nattning i kyrkan, Star for life konserten, läger med kyrkan, så jag orkar vänta på att bli sådär lycklig igen. Vilket jag känner är påväg, är inte lika "tom" längre. 
 
 

Pour a little salt, we were never here

Idag har jag inte haft en bra dag. Vet ni, jag har inte ens velat skratta idag. Alla små saker i min rutin gick dåligt, alltså, fick inte min första kopp kaffe förens 12.30 ungefär, typ så var det. Inget var bra liksom. Och det nya TWD avsnittet var så känsligt så jag vet ej vart jag ska ta vägen. Eller jo det vet jag. Till sängen, är trött. 
 
 
Har ju inte så mycket att skriva om sådana dagar som idag, utan det är bara för mig att sova bort allt dåligt och vakna som en solstråle i morgon. Börjar sent och slutar tidigt! 
 
Dessutom har min kamera laddat ur, så ni får en gammal bild hehe. 
 

Kom ta min hand, jag håller i dig

Godmorgon på er. Måndaaaag, weho. Har ont i halsen och är små förkyld, och ska sjunga på en konsert på onsdag, not so kul liksom. Menmen, får ta det lugnt med rösten bara. 
 
I helgen har jag varit så tröt. Iallafall i fredags. Jag somnade tio hahaha! I lördags träffade jag laura och sov där. Vi såg på skräckis, The Grudge. Har aldrig vågat sett den, lite konstigt för jag har sett på så mååånga skräckkfilmer, men aldrig sett denna, men den var bra! Bara det att jag inte sett en skräckis på typ 3 måader, så jag var ovan hehe. 
På söndagen tog vii en donken lunch, och sen gick jag vidare till kyrkan för att ha ledarutbildning, mysigt var det! 
 
 
Nu måste jag klä på mig och gå ut i snön... Ha en fin dag!
 
 

-

 
Where do we go when we go from here? Feels like a circle around me while I wait for more.
Know that I wanna know where I follow you, don't wanna go down the street where you once came from.
And I wanna know, what's the point of doing anything If you'll never notice?
I would sit and wait for you again.




With this feeling I'll forget

Idag har varit en bra dag. Har haft två lektioner bara. Suttit ute i solen, och sedan lyssnat på soul 2ornas konsert som var grym! Kom till Uppsala redan 15.34, wehoo. 
När jag kom hem idag så kände jag bara, jag har inga läxor. Hur skönt? Så kollade på tv, inte ofta jag gör det nu för tiden. Inte på "riktigt", om ni förstår vad jag menar. Var super skönt. 
 
Vet inte hur jag känner mig helt ärligt. Är inte tom längre, som jag varit i typ 1 månad nu. Uatn jag är allt på samma gång, glad, lycklig, ledsen, arg, kär, besviken, stressan, ångestfylld och allt däremellan. Hatar att vara så, känslig. Gråter alltid för ingenting, vilket kanske är bra, men lite tröttsamt att påverkas så mycket av mina känslor som jag gör. Men, är glad just nu i denna stund, så det är okej. Har mycket att se fram emot de kommande veckorna, och vill bara vara glad hela tiden i solen, men kämpa gabbbbbbbzzzz. 
 
 
Mina nya älsklings doftljus som jag köpte mig på fullerö. 

Love Lockdown

Solen skiner och jag är sådär lycklig igen. Känns niceeeeeee. 
 
Igår så hade vi en lugn dag i skolan då vi sjöng i kör med alla esteter heeeeladagen. Vi hade lång lunch, och solen var så stark och varm så vi satt ute i 45 minuter med kaffe och musik. 
 
Idag efter skolan ska jag träffa Amanda och Laura på fika, och sen vidare till kyrkan. Blir mysiiiiiigt. 
 
 
Det satt en liten ekorre utanför mitt fönster på trädet, jätte budi. 
 
 

But I don't wanna love somebody else

Haft en aaasss dålig dag idag, allt har gått fel. Men julia var där och räddade den. 
 
 
 

I build a wall around you

Godmorgon!
 
Ännu en måndag då. Solen skiner och jag har haft fönstret helt öppet hela morgonen = VÅÅÅR
Och jag börjar känna  mig snuvig som jag alltid blir när våren kommer, tar det som en positiv sak hihi. 
 
Idag är en lugn dag hela dagen med massa grupparbete, nice. Kommer nog får sluta tidigare också, as skönt! 
 
 
 
Ha en underbar solig dag! 
 
 

i can't breathe without you, but I have to

Ooooppssss....... Ibland måste man få andas lite också, eller vad säger ni?
 
Nej men har ärligt talat knappt suttit vid datorn denna helg. Högst 20 min, det ni! Det har ju varit underbart väder, så har spenaderat tiden på altanen med en kopp te/kaffe i handen. 
 
Övrigt har jag varit på fullerö, bästa affären ever, tagit det lugnt, haft hunddejt, pluggat och idag hela dagen har jag spenderat i kyrkan på ledarutbildning. Mysigt mysigt. Har haft en bra helg helt enkelt! 
 
Ska nu kolla på en Astrid Lindgren film, Min allra käraste syster, och somna till den. Den var min absoluta favorit film när jag var liten, och jag levde typ efter den . LOVE. 
 
Här har ni några bilder från helgen. Tagen med underbara iphone. 
 
 
 
Hejsan! blev sjukt avis när jag såg ditt rum, skit snyggt verkligen! Speciellt din fondvägg (kallas det så?) var/hur har du fått/hittat den? skulle så gärna vilja ha något liknade i mitt tråkiga vita rum... 

// Lisa :D
 

Tack så mycket, vad glad jag blir!! Som tur är hade jag faktiskt länken (HÄR)  på just min vägg från hemsidan jag beställde den från eftersom jag skickade den till mamma förut. Bläddra runt på sidan så finns det maaassooor med fina fondväggar! Och om du tycker ditt rum är vitt och tråkigt så är det ju PERFEKT att sätta in en sån vägg, det lyfter upp hela rummet verkligen! Och det tar knappt 1 timme att sätta upp den! kraaaam. 
 
 
 

New

 

I caught myself

Vaknade 7 och var pigg. As irriterande eftersom det är studiedag och jag ville sova ut, pga somnade sent igår. Men skit samma. Så låg och drog mig i min underbara säng i 2 timmar, sen pallrade jag mig upp för att göra kaffe och frukost. Jag är bara hungrig på torsdags mornar för jag hinner aldrig äta middag på onsdagar, utan det blir en macke eller liknande, och kommer hem sent så då kan jag ej äta för då blir jag pigg och kan inte sova haha! 
Så stekte bacon och ägg, mmmmm, bästa som finns när jag är hungrig på morgonen! 
Pappa har köpt ett aasss gott starkt kaffe också, ÄLSKAR DET! 
 
Idag ska jag göra mycket. Asså, jätte mycket. Som varje studiedag, så planerar jag in vad jag ska göra och det blir alltid för mycket haha! Gör inte ni så? Jag gör det alltid. Men ska försöka få lite gjort iallafall! 
 
 

Chain of fools

Godmorgon! 
 
Onsdag och jag är trött. Konstigt för har varit pigg både måndag och tisdag, men nu så börjar sena nätter och tidiga mornar ta in hehe. Brukar ara pigg på onsdagar, för då tänker jag att det bara är 2 dagar kvar till helg, man har liksom klarat halva skolveckan. Och idag borde jag ju vara piggare då jag är ledig i morgon, men nej, är sjukt trött. 
När jag vaknade så känndes det som jag inte sovit en blund. Ni vet? När man vaknar fast det känns som man redan är vaken. Då gjorde jag misstaget och blundade i 3 min och då somnade min själ typ haha! 
 
Nej, ska dricka upp kaffet, äta min nya obsession, knäckebröd, och dansa. Kanske hjälper liksom. 
 
 

ACCESSORIES

 

This plan, That plan

God måndag, eller något. 
 
Jooo, det har varit en bra måndag idag. Vaknade och kännde mig heeeelt utvilad och pigg. Orkade duscha, sminka mig  och fixa håret. Plus att jag fick reda på att vi har studiedag på torsdag, vilket brukar vara den ASJOBBIGA dagen i veckan, men nu känns det suuuuuper!! 
 
Nu tänkte jag kolla på det senaste avsnittet av TWD. Eller nej, EFTER jag pluggat. Då ska jag kolla. Hehe. 
 
 
Hoppas ni fått en bra start på veckan vänner! Puss på er. 
 
 

-New-

 
Ringar - 20 kr styck - Ur&Pen 
Concealer Maybeline 02 - 119 kr - Kicks
Hårspännen - 19 kr - Cubus
3 par spets trosor - 3 för 149 kr - GinaTricot