Hey boy

Sitter i skolan och ahr det bra just nu. I morse försov jag mig så hade 15 min på mig att fixa mig, men det gick bra. 
 
Idag fyller finaste Tove och Cirkeline år! GRATTIIIISSS!!
 
Och guys, det är fredag, yayyy. 
 
Ha en fin fortsatt dag! Idag är en bra dag. 
 
 

åh vilken tur, du är min lycko figur

Idag har jag varit humörsvängig, igen. Varit så hela veckan, sjukt irriterande. Och igår sa jag till mig själv att idag skulle bli en as bra idag, och i morse var jag glad, men sen sjönk humöret och nu är jag sådär tråkigt neutral, som att jag inte har några känslor alls. 
Men i morgon är det fredag wiiii! Ska sjunga upp inför klassen i morgon, har en as svår låt, hoppas jag sätter det iallafall! Sen ska jag hem och stor städa rummet. 
På lördag så ska jag repa för jag ska sjunga i kyrkan på söndag, blir roligt, sen åker Laura med mig hem och sover över. Det är mello också!!! 
 
Nu ska jag försöka sova, kommer nog lyckas, är så sjukt trött. 
 
 
SKULLE INTE SITTA FEL MED ETT LÄGER KOMSIKOMSI LÄGER KOM HIT

Vem om inte du?

Godmorgon! 
Sitter i sängen stressad, med goda pannkakor och kaffe till frukost. Har duschat och måste föna håret så snabbt som det går och sen klä på mig. Har inte ens bestämt det... Tyckte det avr en bra ide att ligga kvar extra länge idag men det var det ju inte, kom på sen att jag var tvungen att duscha. 
Igår så var jag hos laura heeeela kvällen, vi tog kvällsprommis med te och skrattade ihjäl mig. När jag kom hem somnade jag typ direkt. 
 
Ha en fin dag!
 
 

So I can shake you up

 
Målat naglarna, kollat på youtube och druckit te med la familia är vad denna kväll har givit mig. Lite historie plugg också, men det var ytters lite, inget att skryta om liksom. 
 
Nu somnar jag snart, så ska borsta tänderna och sen krypa ner under täcket. Sov gott!
 
 

Du har ett svart moln över dig

 Hej kära vänner!
Igår vaknade jag hos Malin, vi åt frukost, drack te och kollade på Känn Ingen Sorg, blev sängliggandes halva dagen. Sen tog vi bussen till hennes mamma där jag hade glömt min väska, och sen gick jag till gränby för att möta upp Laura, vi fikade i 2 timmar sen gick vi runt där ett tag till.  Var myyyyys. 
Sen åkte jag hem, åt, kollade på Känn Ingen Sorg igen fast nu med familjen haha! Älskar den, såg den samanlagt 4 gånger förra veckan... 
Nu sitter jag på historialektion och ska läsa lite i ett häfte, inte så farligt. 
Efter skolan ska jag träffa Laura och sen ha pianolekiton, spelar en as fin låt nu! Sist så blev jag och min pianolärare jätte känsosamma när jag spelade hahaha! 
 
 
 
 
 

Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag

Hittills idag har jag Chillat mest. 
Igår var jag barnvakt åt världens sötaste unge, kom en vid 2, så sov i 10 timmar i natt! Vaknade 12, as skönt! 
Då gick jag över till Julia, hon fixade rosa bubbelbad till mig med te och äppelkaka bredvid, så låg där och njöt i typ 45 min,bästaste Julia. 
nu är jag hos Malin, vi dricker julmust och ska snart fixa oss, vi har lite planer för ikväll! Blir roligt! 

Ha det gott! 






 

~

"Gud låt mig vara en lycklig idiot, låt mig aldrig nånsin höra, 
vad dom viskar bakom ryggen på mig,
låt mig förbli, en idiot."



Kalla mig

Idag har jag haft en riktigt dålig dag. Vaknade tidigt, varit trött hela dagen, haft svenska prov som gick dåligt, somnade på tåget så har ont i nacken, min hud flagnar EEEEWWWW BLÄ HATAR, har fobi för hud och nu lever jag i en flagnkropp usch är så äckligt, fick översvämning i HELA badrummet när jag duschade så stog i ca 1 timme och moppade golvet. 
MEN, mitt nyårslöfte är ju att hitta positiva tankar bakom allt, så:
Jag gymmade i morse, gick as bra och var skönt, gått i mjukisar hela dagen, skrattat åt "MACKE!" och "DE KOMMER EN BJÄRN; PASSA DIG", spelat massa gitarr, min hund har haft roliga damp ryck så har skrattat här hemma, fick en fucking semla så är nöjd med dagen. 
 
I morgon är det äntligen fredag, och efter skolan ska jag vara barnvakt åt världens gulligaste barn, längtar!
Nu ska jag försöka sova, vill somna tidigt. 
Bild från helgen. 
 

I Belive, in yesterday

Igår så hade jag en väldigt konstig dag, iallafall i mitt huvud. Var känslig hela dagen, ena sekunden trött, andra as glad, sur, ledsen, osocial, flummig. Så som jag är i bland, men har min fina klass som gör mig glad iallafall! 
Kom till Uppsala, mötte upp bästa amandus och vi gick till kyrkan, 1 hel timme tidigare pga köldskador och inga pengar. Så där satt vi med 2 till fina personer och skrattade och jag gick tillbaka till mitt "normala" humör, dvs as glad och skrattig. Vi körde kurragömma i en kolsvart kyrka också, livrädd i hela mitt liv nu, så läskigt. Åkte hem tidigare iallafall för pappa kom lite tidigt, gjorde inget för jag va dö trött, så somnade konstigt nog i bra tid och har sovit hela 8 timmar i natt!! Så nu är jag hyfsat pigg iallafall, är påväg till skolan om några minuter. 

Ha en super bra dag! 




För du var solskenet

Helllååå!
Igår efter skolan så åkte jag till Uppsala för att överraska bästa Jossan som fyllde 17 år! GRATTIIIS!
Hon hade ögonbindel på sig, några ledde in henne på en resturang där vi andra satt och överraskade henne. Sedan gick vi vidare hem till henne där det blev tårta, presenter och skratt. Hade super mysigt, och allt var super roligt planerat! 
 
 

Smile in the age of worry

Godmorgon!
 
Väckarklockan ringde 6.30, för jag och pappa var tvungna att åka 1 timme tidigare och fixa tågkort till mig, kämpade mig upp, satte på kaffe och såg att vi hade inställd lektion, så börjar 13.00, vilket betyder att jag åker hemmifrån 10.00 idag. Nu är jga pigg så ingen ide att somna om, menmen, så blir det. Ska ta en skön dusch, dricka mitt kaffe långsamt och kolla klart på "känn ingen sorg" som jag började kolla på vid 21.30 tiden igår. 
 
Efter skolan idag blir det att träffa lauris och malin, vi ska ha mys och roligt, mer om det ikväll. 
Ha en underbar dag, det ska jag, trots att min bränna inte går ner, eller jo är bara brun i ansiktet nu, men kroppen är röd, hahahha!
 
 

We are okay, we are alright

Gårdagen var super rolig och älskar att träffa alla mina älskade tjejer igen! Vi pratade massor, skrattade, spelade spel och kollade på "frosen" BÄSTA FILMEN! 
Idag så har jag och laura degat hemma hos henne. Sen hämtade pappa mig för jag behövde köpa after sun. Hörrni, jag har bränt hela min kropp. :):):):):):):)
Jag är röd som en kräfta på framsidan från topp till tå och det svider, kan inte ens röra mig utan att dö av smärta typ. Jätte röd och fin till skolan i morgon!!!!!!!! YAY. Nej men jag håller ut. 
Här har ni några bilder från igår! 
 
 
 

What did I do to your heart?

Godmorgon!
Eller har varit vaken sen 9, men inte haft ork till att röra mig än. 
Har ätit god frukost, ska nog ta lite yoghurt också så har jag lunch fixat. Ska sen hoppa in i duschen och fixa mig för att sedan åka vidare till Laura. Vi ska sola och mysa, äta, och sen drar vi oss till Linn där bästaste tjejerna är, stannar där över natten också. Ska ta med mig kameran hade jag tänkt, så i morgon får ni finfina kort!
 
Ha en superduper lördag, puss!
 
 
 
Det funkar inte att ladda upp bilder, så bra blogg.se :):):)

Today was gonna be the day, but they'll never throw it back too you

Hallu peeps. 
Fredag och trött är jag. Usch, hatar att vara trött, har varit så jäkla trött hela veckan, blääää. 
Idag har jag hållt en engelska redovisning i ca 10 min, var super as nervös men det gick hyfsat bra iallafall, tror jag... Sen slutade skolan bra med sånglektion, känner att jag lärde mig väldigt mycket idag på sången. Ibland är man där och kanske inte lär sig något speciellt "nytt", men har kännt på sista tiden hur mycket jag lär mig och tar in på musiken, har liksom utvecklats sjukt mycket på 1 termin, helt sjukt kul!
 
Har också hunnit sett alla avvsnitt av awkward, så nu vet jag ej vad jag ska göra med livet. Så är det alltid när en tv-serie har paus. Men har Zac Efron filmer att se igen. 
 
Fick hem 2 par as sköna och as snygga byxor, 2 par tjocka sockar och nageldekoration från H&M i dag som mamma hade beställt, älskart! Har också målat naglarna och tyckte det blev bra för en gångs skull, nöjd!
Nu ska jag bädda ner mig i min säng i mitt kyliga hus (våran värme fläkt är trasig) och försöka sova, please låt mig somna. 
 
 
 

Using one word

Idag när jag kom hem var jag dö trött. Mormor kom hit ett tag, mysigt mysigt. Sen åkte jag med pappa och handla för att bli piggare, men när jag  kom hem så somnade jag. 
Skulle ha pluggat denna eftermiddag, men tröttheten gör så att det inte håller. 
 
Nu kollar jag på ett avsnitt av awkward och ska sova snarast, sov gott. 
 
 

I wanna leave this world a little better, so they won't forget, I was here

Hemkommen (vet ej om det är ett riktigt ord) från kyrkis nu. Träffade bästa Amanda innan och vi tog en fika, priotiterade saker i våra liv, och planerade in kommande onsdagar, som vuxna gör. +10 vuxen poäng till oss. I kyrkan har vi suttit och diskuterat gradivitet, framtid, jobb, hjärtinfarkter och skola. Fett djupa samtalsämnen idag, och har massa tankar i mitt lilla huvud. Har tänkt på vad jag vill utbilda mig till, ska kolla vidare på det...
 
Nu måste måste måste jag verkligen sova. Ska upp tidigt som vanligt och köra hårt på idrotten med kondition, blir nog bra hoppas jag. Fryser och har gjort det hela dagen, så har tänt 5 ljus brevid mig i hopp om att de värmer lite, samt dubbla täcken. 
 
Jaja, sov gott vi hörs i morgon!
 
Filosofiska med våra kaffekoppar
 
 

Det är för många "och"

Hejsan!
 
Befinner mig hemma hos sofie med Laura och pluggar, eller "pluggar". 
Jo, ska räkna matte och göra engelska. Så det så. 
Idag har jag varit trött, syns på min outfit också, är fortfarande trött, men det bättrar sig nog. 
Ikväll sover Sofie ensam, så jag stannar över natten, vi ska kolla på hockey och äta gott, och ha det myyys, laura stannar nog länge hon med. Tänker försöka få testa soffes nya massagestol snarast.. 
 
 
 
 
 

-

Godnatt babys
 
 

One pair of candy lips and your bubblegum tone

Idag efter skolan så åkte jag till stan för att träffa bästa Laura och Tilde. Vi Pratade igenom livet, skrattade och diskuterade läääänge, älskar lång fika, speciellt på vårat lilla favorit fik. 
Idag har jag varit döds trött, vet ej varför....kanske för jag aldrig somnar på nätterna, as irriterande. 
I morgon ska en uppgift som jag knappt börjat med vara klar.... sååååå dags att ta tag i livet såhär 1 timme innan jag borde sova...
 
 

So while we're waiting

Är inte så mycket för stil, bryr mig inte om så mycket vad jag har på mig eller hur jag ser ut, men är det någons kläder jag skulle vilja ha så är det Kathleen Deleasa's stil. Ni vet Kevin Jonas, han i Jonas Brothers, Kathleen är hans frus lillasyster. Hon är 94'a och är uuunndddeeerrrbaarrrrrr. Hennes instagram är så fin, hon tar underbara bilder, och hon är typ perfekt. Och jätte rolig, i deras tv-serie haha! 
Är helt obssesed med henne, och har suttit i typ en timme och kollat på hennes stil hahhahaha!
Hon har dock inte så många blogg inlägg, men kolla in hennes instagram också! 





http://kathleendeleasa.blogspot.se/?m=0 
Instagram: @deleasakathleen 

Shout to the heart

Julia vaknade så vi tog oss upp ur våra sängar och skulle ta en prommenad, jag gjorde te och satte på mig tjock kläderna, men det var så kallt, snöade och blåste så mycket att vi bara kom till hennes mammas hus som ligger typ 1 km bort från mitt hus, så vi gick in där och kollade på film med hennes family, vilket var mycket mysigare. 
När jag kom hem så åt jag pizza och nu ska jag försöka sova, för vill upp tidigt så jag hinner tvätta håret i morgon bitti. 
 
Känns som att jag vill göraom mitt rum, hehe. Eller, jag vet inte. Jag vill inte sätta upp tavlor, eller jo egentligen vill jag det men har ingen plats på väggarna längre... Jag vill typ, byta ut alla ljus, sängkläder, ordning på allt, och måste ta ner julpyntet och fixa något annat i mitt fönster. Tror jag ska ha hjärtat som jag fick av Cirkeline kvar där iallafall. 
Det blir att städa alla småsaker i rummet, som jag inte orkat, och köpa nya vår ljus. Rensa upp. Bädda om sängen. Då kanske det känns bra igen hehe. 
Funderar också om ja verkligen vill måla mitt tak vitt, just nu är det träfärgat, men allt kanske blir för mycket vitt om jag målar det.... Jaja, skit samma, vill bädda om min säng i fina sängkläder, ska köpa nya!
 
 
 

Free Falling

Hellå där!
 
Idag har jag legat i sängen hittils och sett en film, Stranger Than Fiction, as bra film!
Och nu tänkte jag äta lite lunch, inväntar att julia ska vakna, kan ju ta några timmar till.. haha!
 
Igår innan jag kom hem från Laura så fick jag en julklapp, aka bästa jag fått typ. Brasilianskt Starbucks kaffe, som btw smakade bättre än alla starbucks kaffen jag haft, och en handkräm som hjälpte mina händer på 1 dag??? TACK BUDI. 
 
 
 
 

This love

Godmorgon!
Befinner mig nu hos Laura med kaffe och Harry Potter, mysigt. HATAR att de kommit snö, hatar det, vill inte ha det nu, julen är över?? 
Igår iallafall så va Jossan och Malin här, sen kom Sofie lite senare på kvällen. Vi år goda mackor och pratade och skrattade såklart. Sen kollade vi på high school musical, då jag visade av mina skillz, äger på allt inom de filmerna. 

Idag ska jag träffa julisen på stan när hon vaknar, man vet aldrig när det blir.. 

Ha en fin dag! 

Mina finaste


We'll never be royals

Hej kära vänner.
Idag har jag varit super trött, men ändå haft en rolig dag i skolan. När jag kom till centralen i Stockholm så var alla tåg till Uppsala inställda, så jag fick vänta i 1 timme, sen gick det ett tåg. När jah kom till Uppsala skyndade jag mig till Julia för att ta en lååååång kaffe + påtå + mycket prat, super mysigt och roligt att träffa henne igen! 
Sen hem och vidare till en annan Julia haha, ni vet hon som bor ca 6 sekunder från mitt hus. Där vart det te, prat, skratt och tv tittande. 
Nu är jag så trött så jag dör nog. Har ljus tända och Bon Iver i högtalarna, så ska nog släcka ner och stånga av så jag kanske somnar, gick upp 5 i morse...
I morgon är det fredag och övernattning hos Laurisen vankas, saknar henne pga varit borta för länge. 

Sov gott! 



Clap along if you feel like a room without a roof

Kom hem från kyrkan för en timme sen, har duschat och målat naglarna i två av nagellacken jag fick från bästa sagis i julklapp idag, SÅ FINA!!!
Var kul att träffa alla i skolan idag, men känner att jag ville ha lite längre lov, fast endå inte, älskar min skola, får mig på andra tankar liksom. 
 
Träffade Amandis på stan innan kyrkan också, vi åt kebab och diskutera livet, standard. Love amandis. 
 
Nu ska jag sova, för ska upp mega tidigt i morgon, sov gott!
 
 
 

Well, that's not fair

sitter på lektion och märker att jag kanske skulle ha sovit mer i natt. Somnar snart. 
As kul att träffa alla igen! Snart är det lunch, sen musik i 3 timmar, och efter det åker jag till uppsala till amanda. Blir roligt, vi har ej sett varran på läääääänge. 
 
Förresten längtar jag hem till Laura. Vill helst vara bara där. 
 
 

sluta dröm om det ljuva livet, vi kommer aldrig va med om det

Godmorgon!
Igår kväll/natt kunde jag verkligen inte sova. Jag vred på mig, satt på lugn musik, en podcast, men allt slutade med att jag låg vakne och stirrade upp i taket. Suger. Så har sovit 5 och en halv timme idag, har sovit ca 10 timmar varje natt nu på lovet, får se hur denna dag håller. Nej då, den ska bli bra, hoppas och tror jag, om inte får jag göra den bra. 
Nu har jag ätit frukost, och kolla på Justin Bieber första videosar på youtube, haha, sååååå söt och så mycket nostalgi!! 
 
 

-

Läste detta nyss, berörde mig så mycket. 
 
"Världen snurrar så fort så fort och jag vet inte hur jag ska få allt stabilt igen. Huvudvärken ligger alltid runt hörnet, tårarna tycks allt för ofta leta sig ut för att smeka kinderna och litteraturuppsatser och engelskaglosor är mina sista prioriterningar. Framtiden leker kurragömma med mig, 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 men jag hittar den inte. Varför hittar jag den inte? Jag tröstar mig själv med att fylla den tomma magen med tequila, slicka drick sug för allt du är värd, just i detta ögonblick är det det enda du ska fokusera på. Han vill inte ha mig. En till tequila, tack. Slicka drick sug. Varför vill han inte ha mig? Sova, in under duntäcket, placera huvudet på kudden men tänk absolut inte. Somna nu. Sov bort hungern. När ska bitarna i pusslet falla på plats? När är det min tur?"
 
Här kan ni läsa hela inlägget
 
 

när våren får dig att bryta samman, tänk på när vi var tillsammans

hellloooo!
Idag var en underbart slut på lovet. Jag träffade sofie, hon shoppade jätte mkycket snygga  kläder så jag är avundsjuk och sen klippte hon håret som blev super fint! 
Efter det så gick vi och hämtade hennes lillebror på dagis, älskar den ungen, asså, favvo ungen i hela världen så söt så jag dör. 
Jag plockade hennes ögonbryn, vi testade hennes nya foundation och sen åkte jag vidare till centralen för att byta tågkort, nu kan jag gå i skolan i månad till hehe. 
 
Har målat naglarna rosa, fö har inte haft rosa på länge, och nu ska jag sova, eller försöka iallafall, är såklart jätte pigg. Längtar till i morgon gör jag också, jätte mycket faktiskt. 
 
Sov gott!
 

I wanna see the way you move for me baby

Godmorgon!
Är ny duschad och ska fixa till mig lite, och äta lunch innan jag tar bussen till gränby för att möta upp Sofie. Blir niiiccceeee! 
I morgon är det skola, har faktiskt längtat efter min skola, så ska bli jätte roligt att träffa alla igen! Plus att vi bara går onsdag torsdag fredag sen är det helg igen, as skönt !
 
Nu ska jag föna håret, byyeee, ha en fin dag!
 
 

If you're still breathing, you're the lucky one

Gokväll kära läsare.
 
Jag vett at bloggningen har varit lite tråkig under några dagar nu, men hade liksom inte träffat Elin på 6 månader och inte träffat Laura eller Sofie på 3 veckor, så, bare with me. 
Igår iallafall så satt jag på bussen i 5,5 timmar, sen sprang jag med min resväska till tåget och han precis innan det körde, vet, jag är ganska bra. När jag kom till Uppsala tog jag första bästa buss till Laura men glömde att de bytt väg, så gick av på fel busshållplats och fick dra min stora väska enda till Laura, men sååå värt att få träffa min lilla älskling igen, plus att Laura, Claudia och Sofie hade mat redo när jag kom dit, mmmmm. 
Skrattade igenom hela kvällen, (Mest på natten, sorry Sofie vi älskar dig pls don't hate oss), Och idag vaknade Laura och jag 13, och åt mat sen däckade vi på soffan. Och har skrattat. 
Nu är jag hemma, ska äta middag snart, och sen ska julis komma hit ett tag, blir perfa! 
 
Förresten var jag skit dålig på att ta kort i motala, tog inte ens ett kort tillsammans med elin?!?!?! irriterande. Men, filmade ju lite. Dock filmade jag typ inget av när jag och alin faktiskt rörde oss, (var inte så många gånger), men endå. 
Här är en bild på oss sen sist hon sov hos mig! 

Resaresaresa


Need to see your face, need to look into your eyes

Hejsan guyzzzz
 
Sitter i Elins söng och lyssnar på Bieber, bieber fansen är back igen liksom. 
Har duschat och snart ska vi fixa oss för att åka in till lille stan är i Motala. Jag har det för övrigt GRYMT, älskar Motala, Elin och hennes hus, och hennes EGNA FUCKING TOALETT. Älskar den mest. 
 
Vi ska äta donken till lunch och sen kolla på bio, Leonardo Dicaprio's nya, verkar as bra! 
 
Ha en fin dag!
 

Travel the word before i'm old

Jag kom på att jag har ju videofyme på mobilen, så tänker videoblogga nu när jag är i Motala och så! Så ni får första videon ikväll, ville bara kika in och säga det haha! 
Ha en bra dag! 

You make me happy when skys are grey

Godmorgon! 
Klockan är 06.28 och jag har sovit ca 5 timmar i natt, om ens det, kul! Inte så värst. 
Kunde verkligen inte sova inatt, och när jag inte kan sova så får jag stress och då går det verkligen inte att sova. Så jag somnade 2, och vaknade 5, somnade om tills 6 och halvsov i en halvtimme. Men nu ska jag snart gå upp för att packa det sista sakerna till Motala, sen klockan 8 åker jag! 
Vi hörs senare, eftersom jag ska sitta på en buss i 4 timmar och 40 minuter nu haha, ha en fin dag sålänge! 




Ni får inte Tro att jag ser ut såhär just nu.... 


Och som om natten var skriven utav Plura så dansar vi i paradis

Kom nyss hem från att ha tagit en lång fika med saknade alva, hade massa att prata igenom också. Var jätte mysigt, vi hade inte träffat varandra på länge!
Igår så kom julia över på kvällen, stannade i några timmar, vi pratade pratade pratade och åt choklad och drack te. Vi insåg att i sommar har vi kännt varran i 14 år, fattar ni hur länge? hur coolt!! Bästaste julia är hon, älskar henne så mycket, så tacksam över att ha henne. 
Idag har jag pratat med budi lauis också, SAKNAR HENNE SÅ JAG GRÅTER, på riktigt, gråter nu, usch vad jag saknar henne. 
Men i morgon ska jag till Motala för att träffa saknade Elin, ska bli såååååå roligt!! Sen kommer jag hem 5 januari, eller åker inte hem, utan då är Lauris hemma så jag får äntligen träffa henne, så sover där, omg kommer gråta sååå mycket. 
 
Nu är jag så hungrig så jag dör, så ska äta hehe! 
 
SAKNAR MIN KLASS SÅ FKN MYCKET DÖR HEJDÅ

2014

Nu mina vänner, är det år 2014, omstart påväg och älskar det! 2014 ska bli det bästa året någonsin, jag ska skratta så mycket i år ska ni veta, fy vad mycket jag ska le. 
Asså, jag kom på ett nyårslöfte igår kväll, men ha helt glömt bort det, hahaha, det kanske inte var ett sånt bra löfte alltså... Men det enda jag ska hålla mig till är att le och skratta, kan jag nog leva länge på.
Invigde det nya året med en nyårs kyss, skratt och kramar med underbara vänner och hade super roligt hela natten lååååång!
 
 
Nu ska jag kolla på film och ta en promenad med julis. 
Hoppas ni har fått en bra start på 2014! puss