No place I'd rather be

Halllååå
 

I onsdags så stannade jag hemma från skolan, då hela Uppsala var lediga (tror jag, de flesta iallafall), och jag är 98% klar i skolan. Så plte på dagen hem till Amanda. Hon hade beställt pizza, så vi spenderade dagen med pizza och kollade på vänner. Sen kom hennes mamma hem med glas, så då gjorde vi as goda milshakes, för jag var så hila sugen på det haha. Vi har alltså tjockat oss rejält. Men det är ok, beach 2014. 
Lite senare kom Malin till oss. Vi planerade saker, dansade och fixade oss lite till sista gången på ungdomsgruppen i kyrkan innan sommaren. Det var en super duper mysig kväll som bestod av bordsfotboll, livsrunda, namnrunda, chips provning, pingis, massage och massor med skratt. Även där åt vi glass, och det blev över när kvällen var slut, så jag, Amanda, Andreas och Mårten satte oss utanför kyrkan ett tag och åt upp de sista glassarna, super mysigt! 
Sen gick vi hem, jag till Amanda och jag sov där. 
 
Morgonen efter, alltså igår, så var det fint väder, mycket blåst, men soligt. Så vi tog den pizza som blev över och satte oss på en filt med högtalare i en kohage lite öde. Marcus kom efter ett tag och vi tre låg där i solen(och vinden) och myste.  Sedan åkte jag hem och spelade sims. 
 
Det har jag gjort heeeela dagen idag också. Det ända sättet jag kan vara ensam på, att vara inne i ett spel haha. 
 
Så himla skönt att slippa vara stressad över skolan nu när det är lång helg. På riktigt, de lilla som jag har kvar i skolan kan jag göra på alla teori lektioner vi har i skolan. Alltså alla lektioner är typ "gör rester", så hilma skönt! Snart sommarlov!! 
 
 

-

 
Nu är livet här, jag borde hoppa på, jag har inget att förlora men jag stannar här ändå. 
Jag har vant mig vid att vänta, jag kan vänta länge än.
Nu är livet här,  men var är du min vän?

Everybody's gone bad

Long time no see. Tja! 
Har redan tagit sommarlov, därav har jag på något vänster glömt att blogga. Jaja, nu är jag tillbaka! 
 
Har bott i solen i veckan. Sol picknickar, kvällspicknickar, sola, sola, soooollaaaa, pluggaaaaaa och ja, allt i solen har jag gjort. Klar med alla skoluppgifter utom en halv uppgift, soooft. Blir stolt över mig själv när jag är duktig i skolan då jag aldrig, aldrig haft skolmotivation, har aldrig brytt mig, men nu är allt inlämnat i tid och no stress. Är jäääävligt trött på att pendla bara. Behöver bara sommarlov från tåg. 
 
Igår så vaknade jag hos Laura, vi åt frulle i solen på hennes balkong och sen kollade vi på skräckfilm, The Conjuring, visst jag har sett den förut men fyyyfan vad den är läskig. Älskar't. 
Sen åkte jag hem för att fixa mig lite, för sedan var det dags för sommarens pianokonsert, super mysigt! Gick as bra för mig också wehååå. 
Efter konserten så åkte jag hem till Amanda som följde med och lyssnade. Vi gick en promme, fick massa gott grillat, sen hade vi en spakväll med massa tv-spel. 
Vid 23 tog vi filtar och gick och la oss i gräset i nån timme. Nattpicknick är det bästa. 
 
Idag så drack vi först kaffe i solen, sen tog vi filtar och lite godis och lade oss mitt på en äng och solade. Andreas kom förbi snabbt med hans lilla hund, är kär i den hunden, finns inget sötare tror jag. 
 
Efter lite svett och låtar så gick vi in för att duscha och sedan gå till Gränby. Spanade lite, köpte lite och sen gick vi hem till hennes mamma. Där drack vi kaffe och myste med hennes mamma i solen, mycket planerande blev det också. 
 
Nu är jag hemma. Jag har pussat på mamma, spelat in körer i studion, ätit gott och har nu suttit i några timmar ute i pergolan och spelat sims. I morgon är det upp till skolan igen, är faktiskt taggad, vi sjunger så mycket mihii. 
 
 
 
 

what you're thinking

Hallihallå! 
 
Vet ni vad, igår så hade jag en dålig morgon. Vaknade, fick mens, hade mensvärk hela morgonen, stressad, hela familjen var stressad, svettades, städade, var arg, men sen åkte jag till Amanda och hon gjorde mig såklart gladare, hon hade till och med gjort vofflor. Men fortfarande så mådde jag sådär. Jag har varit på dåligt humör hela veckan och kännt ångest, oro och stress, men sen så bakade jag och Amanda muffins, gjorde kaffe, skärde frukt och gick ut på picknick utanför kyrkan och lyssnade på psalmer (??), och då insåg jag en sak. Jag är så tacksam och lycklig för alla som är i mitt liv. För mina vänner och min familj. De är så fina allihopa, och jag bara älskar alla. 
 
Så efter igår känner jag mig så hilma lycklig. 
 
Hade sista ledarutbildningen för iår idag också, lite sorligt, men jag ska gå nästa år också så det är okej. Var ett väldigt intressant pass som fick mig att fundera något så mycket. Ska köpa en bok om det hehe. 
 
Efter det gick jag, Amanda, Andreas och Malin ut på spontan picknick. Åt lite gött och drack Pucko, pratade massa, skrattade massa på gräset i solen och gjorde planer för sommaren. Sen åkte vi hem till Andreas och var där ett tag, sen vidare hem. Åh vad dom är bäst, mina finaste. 
 
Så nu sitter jag här själv framför datorn och är sällskapssjuk. Känner mig fortfarande lycklig, men kommer säkerligen få ett breakdown vilken timme som helst. Men ska försöka hindra det med lite spelande av piano, har ju faktiskt piano konsert på lördag! 
 
 

When the one you love just takes it all

Igår så var det en ganska tröttsam dag. Den började bra dock. Jag vaknade hos Amanda och tog bussen till stan därifrån på morgonen och åkte sen till skolan, fick mycket gjort i skolan vilket kändes bra. Men när jag satte mig på tåget så stannade det efter typ 3 stationer och väntade där i 40 minuter. Så kom sent till Uppsala. 
Pappa hämtade mig och vi åkte till Gränby för att köpa present till min älskade mamma som fyllde år igår, och sen åkte vi hem. Väl hemma var jag super trött men hade lovat pappa att hjälpa han sätta upp ett stort party tält som vi ska ha tills lördag då mamma ska ha fest. Blev klara med det runt 22 så då däckade jag bara i sängen. 

Nu har jag hunnit duscha på morgonen och är snart framme vid skolan, nu är det nationella i ca 3,5 timmar, blä. Är så himla trött. 

Efter skolan är det iallafall kyrkan, längtar som vanligt haha! Ska träffa amandis också! 

Lite random, men drack världens godaste dricka igår från Italien, älskar den!! 



~


Ensamhetstankarna växer till spöken tar min hand, leder mig bort över en såphal rymd ingen kontakt, ingen kontakt.
Kraschlandar i min säng sömnen kommer som befriaren med billig nåd.
Blixtrar, tomtebloss, ett varmt men okänt bröst,
Inget hjälper nu, ge mig Guds röst.

Say, we'll run away when things get better, better than today

Idag är det söndag vilket betyder att det är spa dag. Har bestämt att jag ska ha spa dag på söndagar, då får man en 1 gång i veckan iallafall, kan behövas liksom. 
 
Om 4 timmar åker vi hem och då ska jag hoppa in i duschen på en gång. Tror jag kommer vara hemma själv också, ganska skönt, gillar att vara hemma själv ibland hehe. 
 
Igår så åkte vi till Björk & Berries. Jag köpte en parfym och en liten present till amandis, för hon brukar alltid lukta på min bodylotion så fixade en liten present. Det är så dyrt där, jätte synd för allt luktar så himla gott. 
Vi var också innan det på prommenad i skogen och satte oss och drack kaffe och hittade massa gamla redskap i skogen, as läskigt. 
 
När vi kom hem från stan så tog vi en prommenad till ett vattentorn som inte ligger så långt bort, där hittade vi ett spökhus och vi har bestämt att någon natt i sommar ska vi smyga dit. Är typ rädd redan nu, men har aldrig undersökt något sånt i hela mitt liv så kanske ska göra't. 
 
Vi kollade på mello ockaå såklart. Rätt vann. 
Efter det så tog vi en natt bastu och sen sängen. 
 
 
 
 

Who am I to disagree

Befinner mig just nu i lauras stuga på landet i min pyjamas. 
Igår så bastade vi och spelade kort, skrattat något riktigt mycket också. 

Kaffet står på bryggning och frukosten är fram plockad så ska äta lite. Sen ska vi gå ut i skogen och i eftermiddag ska vi in till stan och förhoppningsvis hittar jag något fint och vårigt till mitt rum.

Har en bra känsla när jag är här. Har inte varit här sen sommarlovet. Har samma känsla som jag har när jag är på läger, älskar det. Älskar det här stället. 



~


Om du lutar dig mot solen, om jag lutar mig mot dig.
Jag blir bättre med tiden, om du har tålamod med mig.

never gonna look back, never gonna give it up

Godmorgon! 
I gå var jag hemma från skolan, så passade på att ha spa dag. Var sååå skönt, och fått massa spa grejser i födelsedagspresent som funkade suuuuper bra. Satt ute och läste resten av dagen igår med kaffe också. Hade en riktig bra alone dag och tog hand om mig själv. 
 
Idag är det skola och np i svenska, ska hålla tal och är nervös. Men det går fint tror och hoppas jag. Är inte lika förkyld så slipper stå och hosta och snuva. 
Efter skolan ska Cirkelina följa med till Uppsala. Vi sak träffa Amandis och sen åka vidare till kyrkan. Cirkeline stannar här över natten också, vilket förhoppningsvis gör att jag pallar gå upp super tidigt i morgon ockå! 
 
 

Går bredvid men halkar efter, orkar inte springa mer

Vaknade för 1 timme sen, vid 4.45, kollade på mobilen och såg att vi inte börjar 10 utan 9, vilket resulterar att jag måste åka hemmifrån 7 och inte 8. För Nationella prov. Fick stress och kunde inte somna om, not so fun. Ska snart gå och väcka min mamma och säga till, fett drygt. Har fått världens sämsta info om detta, bajs. 
 
Så haft en mindre bra morgon, som knappt börjat än haha. Ska gå ner och äta något, är hungrig för en gång skull. 
 
Ja, så jag har alltså np i svenska idag, annars inget speciellt. Eller jo, piano lektion och träffa Laura, men det gör jag ju varje måndag hehe. Känns endå bra med måndag, har längtat lite efter skolan. 
Blir nog på bättre humör under dagen, om jag inte somnar. 
 
 

Jag ska sakna dig i morgon

Godmorgon! Ursäkta blogg torkan haha! 
 
I fredags fyllde jag 17 år! Vaknade i ett nystädat rum och gick ner för att mötas av massa paket från bästa mami. Vi hade en mysig morgon, och jag fick världens bästa presenter! Sen kom Julia över på frukost, jag gjorde amerikanska pankakor och kaffe, enkelt men underbart gott. Vi satt i någon timme och hade en mysig morgon, fick aaaasss bra paket av henne också. Jag tjatar alltid på henne att jag vill göra tvål, för vi gjorde det med hennes mamma när vi var små, och nu ska jag äntligen få göra det!! och så fick jag en super cool tröja med eminem på, uuurrr snygg! 
Efter våran frukost så drog jag mig till Amanda där hon skulle laga födelsedagslunch till mig. När jag blev avsläppt utanför hennes hus så var det massa balonger och fint. Sen när jag kom in i huset så var Malin och Andreas där också, mina fina vänner. De hade gjort super god lunch och efterrätt, glitter dukning, balonger och sånadär man blåser i, vet inte vad de heter hehe. Spenderade dagen där iallafall, sen följde Amanda med mig hem och sov hos mig. På kvällen kom grannarna över på tårta och fick super fina presenter av de också, världens finaste Violer!! Somnade brevid bästa Amandis. 
Hade en sååååååå bra födelsedag!!! 
 
Igår så åkte jag och Amanda till gränby en sväng, hittade inte det jag behövde, men hittade en topp iallafall! Visar sen för nu måste jag skynda mig, ska åka till Laura om 20 minuter, wehååå!
 
 

This song is meant to keep you from doing what you do

Hade en super trevlig och mysig och rolig Valborg igår. Började med god lunch med några brudisar, sen vidare till stadsparken för picknick med gött folk, grillning i Stenhagen tills jag och Malin frös ihjäl och då räddade Andreas oss. Så vi stannade hos honom resten av kvällen och hade det jätte gott. Kom hem nån gång på natten till Malin där vi åt nattkäk och drack oboy, sen somnade vi i varma kläder. 
 
Är nu hemma och väntar på att mickan ska komma över ett tag, sen får vi se vart dagen leder!