Until tomorrow, goodnight

Igår stannade jag hemma, mest för att jag sov 3 timmar på natten, men också för att jag fortfarande är lite småsjuk. Men i natt fick jag 6 timmars sömn, och känner mig lite friskare. Är redo för skolan!
Vi har en ganska lugn dag idag, hoppas allt blir roligt och inte bara stressigt som det har varit för mig nu ett tag. 
 
Vaknade 45 minuter innan alarmet gick och var klarvaken och till och med lite hungrig, så jag gick ner och gjorde kaffe och tog lite kvarg framför ett avsnitt modern family, min nya obsession. Har bara 1 avsnitt kvar, så vet inte hur jag ska klara av detta. Eller har ju börjat kolla om The Walking Dead också. De nya avsnitten kommer ut den 8 februari, inte långt kvaaaaarrr wiiihooo!
 
Nu ska jag platta håret och sen göra juice. Vi har lånat våra grannars råsaftcentrifug ett sen i söndags för att testa på om det är värt att köpa en. Och det har vi nog kommit fram till att det är hehe. Jag fick en bok om juicer&smoothies i julklapp så jag och mamma har blivit motiverade till juicegörande. Den juicen som blir är  i vilket fall som helst godaste i livet, och jag bara gör juice hela tiden känns det som. 
 
Hoppas ni får en bra dag!
 
Saknar mandy

Only one

Godmorgon mina kära. 
Idag är jullovet slut och om 10 minuter sitter jag i bilen påväg till skolan. Känns bra faktiskt. Fick ett underbart slut på mitt underbara jullov som inte kunnat varit bättre. Har mått så bra. Nu hoppas jag bara att jag ska må lika bra och inte stressa upp mig för mycket inför skolan. Men tror det kommer gå bra. 
Efter skolan så har jag mitt sista möte med min psykolog. SISTA. Förstår ni hur stort? Skriver väl mer om det när det väl har hänt. 

Glad är jag idag i alla fall. Igår kväll när jag skulle sova låg jag med en lyckoklump i magen och kunde inte sova för jag var så glad. Kände mig som ett litet barn som ska börja skolan efter ett långt sommarlov. Det var lite komiskt hehe. 
Hoppas ni får en bra dag! 




You can stay with me so it dosen't hurt

Hallå där. Nu har jag varit dålig på att blogga, så som det är i vissa perioder här. Men har varit ganska upptagen. 

Men ni ska veta att jag är glad igen. Är lycklig. Har massor med humörsvängningar, men när jag väl "vaknar upp" från dom och inser the real life så återkommer jag alltid till att jag är lycklig. Vilket känns så bra att skriva. Ett helhjärtat, positivt inlägg var längesedan jag kunde skriva. 

Lovet rullar på bäst. Inte mycket stress alls, bara när jag lyckas stressa upp mig själv, men som jag skrev innan så ligger glada gabbi där och tar över sen. 
Har varit sjuk hela lovet dock. Men det har inte gjort något. Har mått bra i psyket och för mig är det det allra viktigaste. 
Detta lov har nog varit det bästa. Har bara varit med dom som jag gillar oerhört mycket och fått spendera tid med människor som bara gör mig gott. Har sett det fina på olika ställen. Den skönheten som finns i miljön runt mig som jag haft svårt att hitta de senaste månaderna, den har jag fått tillbaka. Med hjälp av min finaste har jag fått tillbaka det, och bara det känns bra. Att se det lilla fina i världen.