The shape of us

Sitter och tänker på vad som hänt med mig sen senaste blogginlägget. Inte så mycket kom jag på. 
Jag har skaffat en liten töjning i örat, börjat gå hos en psykolog, jag ligger efter i skolan, sjunger endast Melissa Horn låtar, lever i sims 4 och vill förändra allt.  Det rullar, inte som vanligt men förhoppningsvis så rullar det ett litet tag till åt rätt håll. 
 
I helgen skulle jag ha pluggat massor med istället har jag hängt med Laura och spelat sims. 
I går satte vi oss på kullen i lekparken under stjärnorna med en gitarr och kaffe, det var ett fint ögonblick. Och som Laura så fin sa "Nu skulle jag vilja ta kort med ögonen" och ja det ville jag med. Det gjorde jag också. För ni vet ju själva hur svårt det är att ta kort på stjärnor, om ni testat det, vill säga. 
 
Nu borde jag duscha men det tänker jag inte, jag tänker sitta i min mysiga höstsäng och spela gitarr och dricka mitt te. 
 
Har målat naglarna i ett nytt fint OPI nagellack som jag fick av mami, och i går var världens sötaste hund hemma hos oss. Puss. 
 
 

I am not the color of my eyes

Allt går upp och ner hela tiden. Tankarna, personerna och tiden. Allt är huller om buller, överallt och ingenstans och jag kan inte finna mig till ro. 
Men vad kan man göra mer än att stå ut, stå ut ett litet tag till.

Vet inte riktigt vad jag gjort de senaste dagarna. Har mest bara varit i min lilla bubbla som börjar kännas allt för trång. 





Det tar ett tag för mig, jag kanske glömmer hur man gör

Idag kan bli en bra dag. Jag har kännt lite lycka i helgen, igår när jag vaknade med Amanda vid min sida. 
Vi hade picknick under stjärnorna och fullmånen, det var så himla fint, vi satt högst uppe på en kulle och bara pratade ut vår ilska. På morgonen efter kände jag mig glad, det var så skönt. 
På kvällen igår så gick jag hem till Julia, fick gott kaffe och  vi pratade också massor. Sen när jag var själv igen så gick det ner, men idag kan jag kanske vara stark igen. Har  en skön, lugn och rolig vecka framför mig. 
 
Idag är valbussen på min skola, ska bli jätteintressant! I morgon så är det sovmorgon, på onsdag är det kyrkis, torsdag har jag studiedag, på fredag är det fredag(?), på lördag ska jag tilll kyrkan igen för att starta upp allt och på söndag ska jag till kyrkan åter igen för Gudstjänst. Känns bra nu. 
Har bäddat om min säng i nya höst-sängkläder, lagt ut nya höstljus i rummet och bränt massor med olja. 
 
Hoppas ni får en bra dag. 
 
 

Over

Godmorgon och hej igen! 
 
Ha varit lite stressigt ovs så har inte hunnit blogga. Eller hunnit blogga har jag nog, men inte orkat, varit lite trött. 
 
Har väl inte gjort något speciellt direkt. I onsdags var det kyrkan vilket var underbart som vanligt. Kom hem med ett lättare hjärta och kan skratta lite lättare nu. Sov efter det över hos amanda och gick up suuuper tidigt för att åka till skolan. Hade igår bara en sångelektion, sen slutade jag. Så jag åkte till Uppsala för att åka till vårdcentralen och kolla på en leverfläck som jag nu bestämt ska ta bort, är livrädd. Men det ska bli skönt ändå. 
 
Idag är det fredag vänner! Jag stannar i Södertälje i natt hos Cirkeline. Vi ska ha myskväll med stickning, te, kaffe mackor och gamla disney filmer. Ska bli sååå mysigt. Så jag ska börja packa och fixa mig nu. Ha en fin fredag!