Calleth You, cometh I

Är så dålig på att hålla i gång bloggandet just nu haha, men jag kanske ska försöka lite mer. Tycker ju ändå det är kul! 
Det är ju lov, höstlov. Vilket är jätteskönt och jag njuter så mycket ska ni veta. 
Hade också studiedag torsdagen innan lovet, den spenderades på gymmet och i Amandas badkar. På fredagen var alla tåg mot Stockholm inställda, så jag stannade hemma. Gymade, pluggade och spelade sims. I lördags så kom mitt fina fabgäng över för en fabkväll, vilket var perfekt tillfälle för en. De stannade över natten, och dagen efter åt vi brunch i timmar och kollade på sunes jul, jag och Amanda åkte vidare på mässa på kvällen, jag åt middag hos henne och sen somnade jag i min egna säng. 
Måndagen spenderades med min lilla lauris, vi åt gött och kollade på skräckis. Tisdagen skulle jag ha åkte till gymmet, men orkade inte. Tog en svampplockar runda istället med micci och Felix. Efter det åkte jag till Amanda. Vi fikade med hennes mormor och morfar, sen gick vi en nattprommenad till kyrkogården. Vi gick runt där 1 timme?? Brukar vara rädd, men det var ganska skönt. 
Igår så åkte Amanda med mig till Stockholm där jag repade lite, sen skulle vi äta middag på stan. Efter 1 timme vilsna på Sveavägen så hittade vi en pizza hut och det var så gott bara. 
Var i Uppsala vid 21, myste med ljus och kaffe sen var vi i sängarna tidigt. 
Nu har vi gjort god frukost och ska snart fixa oss för att åka till stan där jag ska träffa Julia!




Don't

I måndags sov Mandy hos mig och igår sov jag hos Micci. Intt sover jag hos Mandy. Lever lyx. 
 
Igår så spelade några i min klass på föräldrarmöte. Det var så hilma kul att få uppträda igen. Jag älskar detta så himla mycket, finns inget annat jag vill göra. 
Kom hem till Uppsala vid 20.30 och gick direkt över till Miccis för att hjälpa henne baka 200 muffins. Hon hade redan hunnit långt, men mysigt var det. Somnade där och i morse smög jag hem i mörkret och kylan vid 6. 
 
Nu sitter jag i skolan och har skrivit 2 A4 på en uppgift på 1 timme. Bra eller dåligt bryr jag mig inte om, jag är bara trött. Det går segt i huvudet. 
Slutar efter lunch, men tror jag ska stanna och repa lite. Sen åker jag antagligen hem till Mandy på en gång, och ikväll är det kyrkan som vanligt. Ska bli mysigt. 
I morgon har jag studiedag, sååå skönt. Jag har nog Mandys lägenhet för mig själv. Jag tänkte träna på morgonen, köpa lite presenter, åka hem till amanda för att ta ett bad i min nya jul badbomb, äta lite, plugga lite och sen ska jag till psykologen. Längtaaaaaaaar.
 
Nu ska jag fortsätta jobba. Försöka iallafall. 
 
 

go on and tear me apart, but hold on

 
 
Låg och kollade på gamla bilder på min mobil av ingen anldening alls och kom på hur mycket jag mognat i mig själv på senaste tiden. 
Jag kommer ihåg hur jag var förut, innan sommaren skulle jag säga. Jag var rädd, nojig, osäker, hade dåligt självförtroende och allt där emellan. Feg på alla sätt. Sista terminen innan sommarlovet höll jag på att bryta ihop varje dag i skolan, och jag bröt ihop varje dag hemma. Jag visste inte varför, jag vet fortfarande inte varför och kommer kanske inte få veta det på ett tag. 
 
Jag sa till mig själv samma dag som sommarlovet började att jag skulle lära känna mig själv, och må bra. Och oj vad jag gjort mycket för mig själv i sommras. 
Jag har vågat tagit första steget ur min rädsla. Ur min ångest, och våga förstå mig på min panik. Börjat förstå lite iallafall, försökt. Jag har vågat levt i nuet vissa dagar, och vågat släppt på mig själv. Vågat säga saker jag aldrig vågat förut. Vågat gråtit när jag behöver och vågat skrattat när jag behöver. Vågat sjunga högt och vågat visat min kropp på ett helt nytt sätt. 
 
På så sätt var min sommar en underbar sommar. Men också jobbig. Det är jobbigt att jobba inåt. Det är jobbigt att se sig själv på riktigt, och våga. Det är utmattande och jag var trött hela tiden. Jag vågade ha ångest vilket betyder att jag inte höll inne den vilket var extremt utmattande. Och läskigt, jätteläskigt var det. Hela tiden. Jag var som förvirrad och borta från omvärlden. Jag rensat kontakter och förlorat människor. För att jag inte orkat. Min kropp pallade inte hålla kvar, och det ångrar jag. Och nu är jag bara rädd. 
 
Men det spelar ingen roll, för jag är mogen och duktig mot mig själv ibland och det är jag stolt över. Det enda lilla jag gör. För jag försöker, och något i mig fortsätter ju, så jag tror jag inte kan ge upp nu. 
 
 

-



Och när jag kommer in genom dörren åter igen så tänker jag samma sak som jag tänker varje gång jag ser dina trygga ögon - förlåt att jag inte höll i dig, förlåt för att jag inte mår bra, förlåt för att jag inte lät dig må bra. 
Jag hoppas du vet att jag fortfarande bryr mig. Jag är inte borta. Jag finns här, jag andas fortfarande. Du behöver inte se mig, du behöver inte låtsas om mig, men du måste förstå att jag är kvar. Sen kan du låtsas som att jag inte existerar om du vill, det spelar nog ingen roll längre, jag vet hur man är sårad och jag vet hur man låtsas som att allt är bra. 

Jag lovar att jag inte är arg på dig längre, jag förstår att du inte gjort något fel. Det kanske var jag ändå, det kanske var jag som släppte taget. Jag kan inte vara stark så länge. Jag ger alltid upp efter ett tag, det vet du ju. 


Men jag har varit här förut

Hemkommen från ännu ett underbart konfirmandläger. Detta var ett upptaktsläger i Aspnäs (typ en timme från Uppsala) och allt gick superbra! Jag hade jätteroligt och knappt någon ångest, vilket var längesen jag kände så. Men en liten ångestattack smög sig på, vilket var bra för att vara mig då jag brukar få hela tiden när jag sover borta längre än 1 dag. 
Jag har iallafll varit i lägerspirit hela helgen och varit runt underbara och trygga människor. Vilket varit jättekul och välbehövligt. 
Helgen gick snabbt, som tiden gör när man har roligt och igår landade jag i Amandas soffa när vi kom hem. Med vofflor i magen och hemma själv hos henne somnade jag i någon timme och sen skulle jag hem. Kände redan i soffan hur ångesten som inte kommit ur så länge smög sig på och sedan spenderade jag resten av kvällen hemma lite nere. Så kan det vara. Och nu får det vara så. 
Efter varje läger känner jag alltid lite ångest över att behöva vara ensam igen, men nu var det något mer. Jag vet inte vad men det visar sig får jag hoppas. 
 
Idag är det skola för första gången efter en veckas sjukligheter. Är faktiskt inte så taggad alls, men det kan bero på att jag sitter med idrottskläder på mig. Saknar mina vänner. 
 
Ha en fin dag! 
 
 
Jag kom på sista minutrerna att jag faktiskt hade kameran med mig... väldigt typiskt eftersom jag haft fullt upp hela tiden. Men fick några fina kort ändå på mina favoritpersoner. 
 
 

Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär

Hallå där! 
 
Har varit hemma sen i tisdags då jag blev jättesjuk helt plötsligt i måndagskväll som jag skrev också. I tisdags kunde jag inget annat än att ligga stilla på soffan och försöka sova, hela kroppen gjorde ont. Och i går på förmiddagen mådde jag likadant. Sen vid lunch åkte jag och pappa till en klinik för att kolla en leverfläck och efter det åkte vi för säkerhetsskull in till vårdcentralen för att kolla om jag hade halsfluss då jag för 2 år sen typ hade det heeeeela tiden. Men det har jag inte och det är superskönt. Jag åkte på kvällen till kyrkan för att hjälpa till och få koll på allt inför lägret jag åker på i morgon. Mådde också bättre och feber gick bort. 
 
Idag har jag stannat hemma för att vila mig, för vill inte vara sjuk i morgon, eller i helgen. Kroppen mår bra men halsen är fortfarande svullen och gör ont, men det är bättre. Jag ska snart åka till psykologen och efter det möta upp Julia som jag ska äta middag på stan med. Ska bli super mysigt, vi har inte sätts på länge. 
I morgon är jag hemma också, och ska möta Malin innan vi åker bort för att planera lite. Packa måste jag också. 
 
 
Nu har jag lite bråttom, så ni får ha det så fint sålänge. 
 
 
Lite random sådär men jag vill bara att december ska komma så jag kan vara mysig igen. 
 

Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar

Hola amigos.
 
I helgen har jag tagit prommenader och varit på festligheter med mina bästa. Finns inte så mycket mer att skriva om det. 
Igår vaknade jag hos Amanda, vi åt frukost och sedan begav vi oss till Malin för att hämta saker. Efter det skulle Mandy övningsköra för första gången (you go) och jag stannade kvar i hennes lägenhet. Där tog jag en timmes långt bad och myste massor i ca 3 timmar. Var super mysigt. Sedan kom Mandy hem igen och vi lyssnade på julmusik, åt kanelbullar och gjorde önskelistor. Vi fick ett ryck och gick till Gränby för att kolla på julklappar, men insåg ganska snabbt hur trötta vi var och gick som zombies hem igen. 
Somnade vid 22 tiden i min säng med massor med ljus tända, eller jag släckte såklart dem innan jag somnade. 
 
Idag har jag varit på hemskt humör. Av ingen anledning. Eller har nog varit trött, för har knappt sovit i helgen. 
Efter skolan träffade jag bästa Lauris, hon bjöd mig så fint på en chailatte (välbehövlig, så himla kallt ute), och sedan gick vi vidare mot pianot. 
Gick till gymmet efter pianot och mötte upp mamma, vi fixade ett kort till mig och hon visade lite snabbt mig runt, hann inte träna dock. Ska bli sååå skönt att börja träna igen. 
 
Nu ligger jag här i min säng och känner mig sjuk. Fick jätteont i halsen på tåget hem, och nu känns det som att jag har feber. Usch, kan ej bli sjuk nu. Ska på läger i helgen. Har bytt ut sommarljusen till höstljusen och bränner olja som luktar lite mörkare, samt höjt värmen på elementet. Älskar hösten. 
Har ont i halsen, huvudet och i hela kroppen. Kinderna flammar och jag svettas fast fryser. Hoppas inte detta är kvar i morgon. Bästa medicinen är att sova, så det tänker jag göra nu. 
 
 

You soon will fade away

Godmorgon! 
 
I dag känns som en riktig höstdag. När jag gick utanför dörren så luktade det höst, mycket höst, och det var både varmt och kallt i luften. Och, jag har mina Dr.Martens på vilket brukar betyda höst. Känns bra faktiskt. 
 
Idag är jag hemma själv, eller ikväll. Det ska bli skönt tror jag, just nu känns det så men den tanken kan snabbt förändras. 
Har en lång skoldag framför mig, och kommer hem sent. Men det gör ingenting, för är lite glad idag. Dockhar jag glömt hörlurarna och boken hemma, så det finns ingenting att göra på tåget. Bra Gabs.