we danced all night to the best song ever

Hallihallå!
Idag är det nyårsafton! yeeey! Har packat klänningen och glittret och ska snart bege mig vidare. Kommer bli grymt!
Igår följde jag med syster till hennes häst, och hjälpte till lite i stallet. Måste medge att jag har blivit lite rädd för så stora hästar. Asså, jag hade en häst senast när jag var 13 år, men sen blev det inget mer, har ridit ela mitt liv fram tills 13 år, och nu, är jag rädd? hahaha, men zoey är så snäll så det funkade bra. Var faktiskt roligt att vara i stallet ett tag. 
 
Nej, nu ska jga byta om och åka vidare, ha en underbar nyårsafton! 
 
 

Baby be with me so happily

Igår så hade jag och julia myskväll. 
Vi åt god middag, sen gick vi över till hennes mamma och hade spa kväll, pratade och låg i badet säkert 1 timme. As mysigt! Sen gick vi hem till mig, micci kom över, vi målade naglar och pratade massa, sen avslutade vi kvällen med Harry Potter och somnade. Nu har hon åkte till stockholm, och jag sitter och redigerar bilder. 
 
 
 

2013 - fortsättning

Min katt fick kattungar, 4 stycken och min lille leo (som är på bilden) är fortfarande kvar. 
Jag och Alva var på Janoskians, på min skola faktiskt, fast gick ju inte där då haha, det spöregnade heeeela
dagen, vi var där sen 7 på morgonen och blev as blöta, fansen var fett dryga och störiga, men så värt det när vi väl kom in!!
Hade VÄRLDENS BÄSTA sommarjobb. Fick spela musik, skriva låtar, jama, spela in låtar med underbara vänner och BÄSTA ledarna ever, saknar det sååå mycket!
Midsommar var ju underbart. Tältade, gjorde kransar, åt tårta, plockade blommor, sprang runt hela natten och var tysta för att hoppa över 7 staket och plocka 7 blommor. Hade jätte roligt. 
Min älskade rosa moppe fick punka och jag satt fast på en åker i några timmar. Det var inte roligt, sen fick jag kämpa mig till Laura och var en svett hög. R.I.P, för den funkar inte idag :/
FÖRSTA SERIÖSA BILDEN PÅ MIG OCH LAURA FICK JAG I SOMRAS DET NI, DET ÄR STORT
Jag och Laura var på Darin, kände såhär tydligen. Okej, känner så nu också, svär att vi hade värsta kärlekskontakten, jag och Darin <3
Laura tog med mig till hennes stuga. Har aldrig mått så bra i hela mitt liv. 
Laura skaffade sig en macksäng. Ni vet en sån som man kan åka upp och ner i. Älskar den, ser man ju på bilden. 
 
 
Älskade Öland resan med min så kallade extra familj, haha! Jag och Julia åkte buss dit, 8 timmar, för att möta upp hennes familj (min extra familia) och bodde i hennes mormor och morfars hus som de har där i 1 vecka, sen åkte vi buss hem igen. Öland är alltid lika underbart, men denna gång så mådde jag så bra, det var drama fritt, och jag och julia bara living the dream. Massa godis, gitarren var med, sola på sand strand, kolla på kossor från fönstret, långa prommenader tills solen går ner, långa deep talks med hennes mamma, åh, ÄLSKAR ÖÖLLAANNDD!!
Åkte limousine för första gången i mitt liv, haha, till min kompis tjejmiddag! hahaha det var så roligt, satt brevid micke, trummisen i gyllene tider och gled på åkrarna hemma hos mig, hahaa, jätte roligt var det faktiskt. För att inte prata om att komma till mina underbara vänner sen och bästa Caisa som fyllt år, hade en jätte rolig kväll.
Var i Nora med mamma och min syster, och där har mormor och morfar hus, och moster var också där. Det var så skönt att bara vara med familjen några dagar, och det var i slutet av sommaren, så perfekt innan skolstarten var det! Bara gå runt i skogen, små affärer, och regn. Älskar att vara i Nora så himla mycket. 
Klippte av mig mitt älskade hår, ÄLSKADE HÅR I MISS YOU, och slingade lite, ändrade lite innan skolstarten.
Fick min tattuering i födelsdags present, och gjorde den dagen innan jag började skolan. Var nervös innan men när jagväl gjorde den så kittlades det och gick jätte bra, haha. LOVE IT!
Kanske det största detta år, började gymnasiet i stockholm på älskade Fryshuset. Det bästa valet jag gjort i hela mitt liv, älskar alla människor, älskar skolan, lärarna är bäst, och får leva på musiken!
Och ja, min mac spelar stor roll i skolan, musiken och allt. ALLT. 
När jag och laura var sjuka på ett av Uppsalas bästa kvällar Kulturnatten, men vi hade det bäst endå. Kollade på stjärnor, hade picknick, och kollade Harry Potter med bästa sofie. 
Började övningsköra, älskar att köra!
Fick se Oskar Linnros med min budi Saga och vi fick träffa han, prata med han, och kramas med han. Helt underbar kväll, så häftigt att höra han live med så lite folk omkring! Och gud han är så bra, och snygg. 
 
Var på ett över dagen workshop grej med kyrkan, fick så mycket inspiration av att faktiskt våga vara viktigt, osv.
Jag och Laura gjorde om hela mitt rum, samt inhandlade saker till det på bara 2 dagar, cuz we're awsome. AS NÖJD MED RUMMET. 
Och jag har inte gjort om mitt rum innan dess sen jag fick det, det vill säga 13 år sedan...
Var i min systers hus med Lauris och Malin för att vara kattvakt, vi hade jätte roligt (hehe) och mysigt, var verkligen as mysigt!
Var på ett underbart läger, kan nog vara det bästa hittils med mina underbara vänner och träffade underbara vänner där också! Hade jätte mysigt!
Var på Julias Halloween fest och hade en jätte rolig natt, kväll, vad man nu vill kalla det!
Hade julshow (utan jullåtar) med min nya musikklass. Vi repade as länge innan detta, och hade så himla kul med alla och allt. Att stå i allas logar innan man skulle upp på scen var så underbar känsla, alla var as taggade och taggade varran, längtar tills att få göra det igen!
 
 
Detta var höjdpunkterna av året 2013, har haft ett helt okej år endå, men 2014 ska jag mååååååå. 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013

Tänkte ju göra en video, men såg hur min kära vän julia hade gjort på sin blogg, vilket var lite roligare, så julia, i'm sorry men jag härmar dig nu mohaha!
 
 Var konfaledare till konfirmander (såklart) och avslutade ett underbart läger med uppträdande där vi var så charmiga sååå, dans och sång, det kan vi bra vi. 
Åkte till Frankrike med bästavänner och träffade min kompis där, samt bodde i hennes hus i 1 vecka, sjukt nervöst men nu när jag tänker tillbaka hade jag jätte kul! Vill tillbaka dit nuuuu! Vi såg alla coola byggnader och GICK upp för HELA eiffeltornet, kul att jag inte vet hur man stavar det haha!
Åkte hem från Frankrike 1 dag innan för att se Justin Bieber med Julia i Sverige, hon och pappa hämtade mig på flygplatsen också, as mysigt! Jag och Julia hade väntat på det där momentet i 6 år, SÅ VÄRT! hade sååå roligt!!
Jag och Alva var på One Direction, kämpade, fick täffa Josh, deras trummis, och det var underbart roligt! Längtar till jag ska på dom i sommar igen!!
Klassresa och min klass bondade rejält den natten, skrattade som aldrig förr, hade riktigt roligt. Gick runt med lille gitarren och myste hela kvällen, haha!
papi och jag
Balen 2013 var ju väldigt... intressant... Gick dit med Julia, som vi planerat i 3 år, (ja vi är så töntiga), hade super mysigt där, sjöng med bästa Jossan och Rasmus spelade till, vi sjöng Luckiest Girl, och huuuur mycket övade vi inte till det där haha! Sprang runt barfota och vinglades på mina klackar hela natten när jag gick vilse med Lukas och Christoffer, haha, åh minnen. 
Slutade 9:an med tjejer osm jag gått med sen 6:års, grät fööör mycket den dagen, var en konstig känsla men kändes skönt att börja om på nytt. 
Jag mami och moster
Min älskade älskade älskade syster tog studenten. Gick runt och var stolt hela kvällen, så fin hon är budibud.
 
 
 
För att inlägget inte ska bli aaaasss långt så får ni del 2 ikväääll!
 
 
 
 
 
 

Wanted something better than this, but who do I turn too?

Godmorgon! 
Igår så var jag, mamma, micci och hennes mamma på bio, vi såg Hobbit 2, och den VAR SÅ BRAAA!! Älskar filmerna, och denna var över mina förväntningar! Älskar när det blir så!
 
Sen åt jag och mamma middag hos dom och kvällen slutade med Micci, godis och Harry Potter! 
Idag så har jag ont i huvudet, kul, inte direkt. Men har kollat på ännu en Harry Potter film nu, och ska nu klippa ihop en översikt av 2013, yes, jag gör det som alla andra, mohhaa. Men älskar såna saker, asså, se tillbaka på saker, nostalgi liksom. 
 
Så nu är det jag, sängen, ed sheeran i högtalarna och datorn som jobbar. 
Ha en fin dag!
 
Gjorde ju mina naglar också, mina nya glitternagellack är sååå fina!
 
 

-

 
"Där går han förbi, han som mitt hjärta tillhör, men det är okej, vi är bara vänner. Vill inte göra någon scen, men jag dör utan din kärlek. Tänker på hur vi ska säga "det är lugnt, vi är bara vänner". Men det är helt okej, för vi är ju, bara vänner."

were would we be if we couldn't dream

I natt sov Isabelle här och det var super mysigt, och vi pratade i mängder. 
 
Idag har jag haft en spa dag, duschat, använt ansiktsmask och alla krämer samt vaxad benen, aj, men så skönt. 
Ikväll ska jag och mamma ha filmkväll med Hobbit, eftersom vi ska se Hobbit 2 i morgon på bio, blir asooom!
 
Hoppas ni haft en fin dag, nu ska jag gå ner ch fixa varm choklad i min nya fina mugg, puss!
 
Saknar sommaren sååååååhäääär jätte mycket
 

You're my favorite song

Hade en UNDERBAR julafton med släkten på pappas sida och min kära familj. Kollade på kalle anka, karl-bertil jonsson, svensson svensson och åt tills jag var tvungen att byta till mjukisar. Ja det hände. Igår var mammas sida av släkten här och firade jul, moster och ehnnes pojkvän sov äver. Och nu sitter jag och har försökt koppla in mina nya högtalare som jag fick i julklapp, men det går ej bra, så bloggar istället. Snart kommer också Isabelle och sover här inatt, blir as mysigt, vi har inte träffats på såååå länge, bra catch up! 
Tog kort på allt,( förutom högtalarna och sakerna jag fick igår, har inte hunnit,) som jag fick i julklapp, mamma och pappa bara öste på i år hahaah, sååå glad över ALLA presenter, de vet precis vad jag vill ha hehehe. 
En Konken väska, svart, som jag önskat mig länge nu! As skönt när man pendlar!
Svarta mys tofflor, as fina, AS MJUKA, passar jätt bra till min pyjamas som jag fick!
En ljus brun MJUK FLUFFIG filt, har en osa men denna passar så bra till mitt rum nu!Älskar!!
En vit fluffig prynads kudde, älskar den, den passar jätte bra!
HÅRTORK HALLELUJAH, kommer kunna tvätta håret innan skolan nu! Och en as bra hårolja som mamma haft ett tag som jag tycker funkar fett bra, så jag fick en!
En loop kallas det, musikgrej hehe, Man kopplar in sin gitarr, mick, bas, piano allt man kan spela och så kan man loopa musiken, lite svårt att förklara, men ser såååå mycket fram emot att testa den! Ed sheeran brukar använda såna live, här har ni så kanske ni fattar vad det är! ( HÄR ) Ni ser det han trycker på på marken hehe. 
JAAAAA; har velat läst denna sååå länge, "the great gatsby", ÄLSKAR filmen, boken ska vara mycket bättre säger folk, nästan omöjligt. 
En inredningsbok YEEEESSS, en dekorations bok OMGYES, och ONE DIRECTIONS MIDNIGHT MEMORIES med CD i och lite skrivet från killarna, älskar att inte bara lyssna på spotify!
Världens mysigaste strumor ever jag dör dom är så sköna har på mig dom hela tiden hahaa, 
Fick maaassaaa kläder, orkade inte ta kort på alla, ni kommer nog se bilder på de senare i bloggen!
En jäääääätte fin mugg, asså älskar den, ÄLSKAR
O.P.I mini christmas av Mariah Carey collection jätte fina, ni får reviews senare! Ett IsaDora kit med glitter, älskar ju glitter hehehhehe, 
En VitaminE ansikts skrubb och VitaminE face mist som man kan ha som en uppiggare för ansiktet från the body shop, hade önskat mig dessa och de är sååå bra! Sen fick jag två ansiktsmasker från Yves Rocher, bästa märket ever för mitt ansikte, ser fram emot att testa!!
En box med en tvål, dusch creme, Body polish och body butter i PEPPARKAKA, luktar himmelskt!! Och en Björk&Berries body lotion samt dusch creme i jordgubbs lukt, jag och laura var i den affären i sommras och det var underbart, hon köpte en parfym i samma doft och jag va fett avundsjuk, men nu har jag också mohahah!! Luktar så jäääävla gott!
Fick två body splash och en body lotion från VS i dofterna Enchanted Apple, luktar så jävla gott och både splashen och lotionen var i strawberry&Champange, ÄLSKAR DOFTERNA!! Sen fick jag en parfym från dior som jag önskat mig fett länge den luktar så himla fräscht! Jag fick "the Key" av Justin Bieber som jag tycker luktar myyycket godare än hans andra parfymer, den lukar mer "moget", och en body mist i "moringa" doften frånThe body shop, LOVELOVELOVE, Det är verkligen min favorit doft av alla deras dofter! 
 
 
 
Så himla glad över allt, TAACCCKKK!!!
 
 

All our hopes and our dreams will come true

-  julkänslooooor  - 
 
 
 
 

Baby you got to understand, you are my heaven on earth

Sitter men Beyoncés Ave Marie i högtalarna och ska kolla på några avsnitt av "Married to Jonas" tänkte jag. 
Idag har jag och mamma gjort knäck, och jag har slått in nästan alla julklappar jag har att slå in. 
Har saknat min klass idag något hemskt mycket, helgen är inte ens slut hahaha. 
 
Ska tända lite ljus, släcka ner och äta mitt goda kvälls mys jul sak. Vanilj kesella med lite kanel på, äppelbitar och varm choklad!
 
 

I don't wanna love, if it's not you

Igår tog jag jullov, as skönt och mysigt med jul. Om i inte fattat det så älskar jag julen med hela min själ haha, asså, ingen vet hur mycket jag älskar julen. Och i år ska vi ha släkten hos oss = ca 30 pers, AS MYSIGT!!!
Det vart lite sorligt på avslutningen, lite tårar, många kramar och mycket "hejdå", men får träffa alla igen snart haha, men jag hatar att säga hejdå. 
 
Idag ska jag julshoppa med malin, om ett tag, innan det ska jag städa badrummet här uppe och äta lite lunch. 
Jag har kollat på nästan alla avsnitt av "married to Jonas" hahaa, det är om Kevin Jonas och hans fru, jag älskar dom, älskarälskarälskar, så underbara. 
 
Ha en fin dag babes!
 
 

I know this is not what I wanted, never though i'd come this far

hallihallå friends!
Igår han jag ärligt talat inte blogga, ibland blir det mycket. Men som jag skrev var jag i kyrkan och julmyste!
Idag så slutade jag vid lunch, as skönt! Det var julbord i skolan så vi stannade för att äta och sen åkte vi hem, jennifer skulle till uppsala så fick en vän, yaay! Får se om jag hittar henne på tåget till skolan i morgon också haaha!
När jag kom hem så gjorde jag klart allt till skolan, alla sista uppgifter, nu är jag fri! Målat naglarna i jultema har jag gjort, julavslutning i morgon!! ÄLSKAR!
 
IDAG FYLLER MIN ÄLSKADE BÄSTAVÄN 16 ÅR. 
GRATTIS BUDI LAURIS!!!!!
Vill inget annat än att träffa henne nu, men snart så kommer hon hem och då blir det presenter och mys!!
Saknar dig bebi. love youu, fml saknar dig nu gråter jag, jag avgår
 
Tänker inte skriva något djupt inlägg om hur mycket jag älskar dig, för det vet du ju liksom. 
 
WE FAB. 
 
några av de 11234567890345678765 fula bilder jag har på oss :):):)

You don't even know

Gokväll
 
Idag har jag haft en normal dag. Eller ingen dag är normal i min skola, men mitt humör har varit "normalt".
Nej nu ljög jag, jag har humörsvängningar hela tiden, ingen hemlighet, alla vett att jag är känslig. 
Jag har fangirlat as mycket idag, på Jonas Brothers, och nu har jag precis kollat klart deras film, jag känner mig tom. Man ba vad händer. 
Och jag pratade med bebis Laura i skolan, alla kollade på mig för jag stog och grät lol, vem är jag. Saknar henne så mycket och nu gråter jag igen. Brukar liksom träffa henne MINST 3 gånger i veckan, bajsunge. Fy vad jag saknar henne, för jag är rädd om henne. TA HAND OM DIG UNGE.
 
Nu ska jag försöka sova. I morgon ska vi göra pepparkaks hus hela förmiddagen i skolan, och sen har jag musik hela eftermmiddagen, sen viadre till kyrkan. Blir en super bra och skön dag!
 
Sov sött. 
 
 

This is our song

Hellå! 
Sitter i skolan och har tappat koncentrationen, så tänkte slänga in ett inlägg. 
Idag har jag inte piano som vanliga måndagar, utan ska hem direkt för att träffa micci som också åker utomlands. Varför åker alla???? 
Har ont i huvudet och känns som jag har feber,bläää... Måste hitta en låt som jag kan sjunga i kyrkan också, får göra det på tåget. 




days goes on and on

Har druckigt varm choklad och kollat på Youtube hela morgonen. Standard. 
Nu ska jag äta lunch, och sen åka vidare för att fixa lite med telefonen och sen vidare på ledarutbildning!
 
Höngde upp dessa små söta vantar i fönstret igår kväll som jag fick av mamma. Valde de röda för att få lite färg på mitt vita rum, sååå söta!
 
 

I fell so fast, can't hold myself back

Oooopppsiiii, inte bloggat bra alltså... MEN HAR URSÄKTER
 
Igår när jag kom till stockholm så var min tunnelbane linje avstängd. Så jag mötte jennifer, och ni kan ju tänka er två som inte bor i sthlm eller brukar vara där mer än till skolan ska klara sig. NEJ. Så efter ca 2,5 timmar åkte vi hem. Sen gick jag i kyla till lauras skola för att hämta hennes lägenhetsnyckel, för att sedan äta lunch i hennes lägenhet och sen kom hon hem. Sedan på kvällen var det dags att säga hejdå till min lilla budi lauris som just nu befinner sig i Portugal påväg till Brasilien där hon ska vara i TRE FUCKING VECKOR. 1 vecka hade räckt !?!?!? så på bussen hem bröt jag ihop i gråt och böla som jag vet inte vad hela halvtimmen hem :):)::))::):)):)
 
Idag så hade jag piano konsert, sen fick pappa sms om att min Iphone 5s ÄNTLIGEN kommit in i butik!! Så jag och mormor åkte dit för att fixa den, NU HAR JAG MIN BEJB.
Dock råkade de sätta min mammas mobil nummer till mobilen, så har inget nummer haha, men det ska jag och mamma fixa i morgon innan jag ska åka på ledarutbildning. 
 
Har också hunnit julpynta mitt rum mer, men det ska det bli ett helt inlägg om. 
 
Nu ska jag måla naglarna i gele nagellack, och sen kolla på camp rock 2, pga älskar jonas brothers nu förtiden. 
 
Ätit as go räkmacka också. 
 

Nobody's gonna mess me around

Körde en till show idag med alla och det gick ännu bättre idag!! så jävla härligt!! 
Dock han jag inte ta kort med kameran eftersom jag hade fullt upp hela tiden, men pappa tog bilder som ni får se sen!
Nu är all min energi slut, eftersom jag kom hem ganska sent och jag har kört allt på scen, så nu ligger jag i sängen med julljus och jonas brothers i högtalarna, hahaha! ÄLSKADE dom när jag var mindre, och hittade en låt i går och nu är jag helt obsessed och får värsta nostalgi! 
 
Snart är det mat, sen ska jag duscha och sova. Det blåser som fan, och det låter så mysigt i mitt hus, så blir nog lätt att sova. 
 
 

Now I never really notice, It took a while for me to see

Igår var så jävla kul och idag får jag göra om det!
Julshowen gick AWSOME, och idag är det bara att köra igen! 
Alla var/är så taggade och vi är så bra!! KÖÖÖÖRRR
 
 

Now I'm free, free falling

Godmorgon!
Sitter med en kopp hasselnöts kaffe och kollar på musikhjälpen och väntar in julkalendern, vet ni vad det betyder? Jag vaknade i tid!!
I går var jag hos laura och sofie för att fira mini jul, fick en super fin kopp och AS GOTT TE. TAaAACCCKKK!
IDAG ÄR DET JULSHOW!! SJUKT TAGGAD!
Har packat allt jag behöver, så ingen stress, allt är planerat, har målat om naglarna också. Idag blir det mjukiskläder och inget smink, allt för att ladda upp till ikväll!
 
Hoppas ni får en fin dag, jag kommer nog inte hinna blogga mer idag, då inte datan följer med. Men har sovmorgon i morgon, så bloggar kanske när jag kommer hem!
 
Ha en fin dag!
 
VILL HA JULLOV
 

now I'm speechless, over the edge, just breathless, never thought I'd catch this

Vaknade i morse av en mardröm, den var fett läskig. Så la vaken ett tag och råkade somna om, sen vaknade jag 20 min innan jag behövde åka. Jag försov mig i går också?? As drygt, för jag planerade igår kväll att jag skulle dricka jul te, esspresso äta kräm och kolla på julkalendern, nu han jag inte ens dricka upp kaffet... Blääää....
Så nu sitter jag osminkad på tåget och försöker hålla mina ögon uppe.... Hoppas jag inte är såhär trött hela dagen.
 
 
PRECIS.

I threw my hands in the air and said "show me something"

Hellu!
Sitter framför datorn och har precis kollat på julkalenderna som jag inte han kolla på i morse, älskar den! 
Mamma gav mig ett kanel ljus som luktar så gudomligt gott i mitt rum, hela mitt rum luktar jul! sååå gott!
 
Idag har jag int haft bästa dagen. Körde slut på all energi efter 3 timmars rep på förmiddagen och energin har inte kommit fram än. Så tänkte ta lite glögg, spela lite sims och sen sova. Har ingen sovmorgon i morgon, för måste till skolan och bära trummor, högtalare, gitarrer och jag vet inte vad. Taggad på julshow nu som fan iallafall! Ska ta med kameran på onsdag och torsdag så ni får fina bilder till bloggen, då vi ska repa hela dagarna! Blir grymt!
 
 
Gammal bild på fina  jossan, jag och fina linn! 
(kolla mitt hår!!!!!)
 

I live on thee

Godmorgon! 
 
Sitter med en kopp te och kräm. Hade lite såådär irriterande ont i halsen i morse, ni vet som man inte vill ha, som bara är i bakrunden. Så jag sket i kaffe tills jag kommer till stockholm och tog te i stället. 
Kräm är fett smart för mig att äta till frukost, för jag brukar må illa på morgonen, men kräm är bäst! Går alltid ner!
 
Idag ska vi repa mycket på låtarna, ser fram emot det! Julshowen är ju om 2 dagar!!!
 
Ha en fin dag!
 
 

You gotta do what's right

Go kväll allesammans. 
Har ätit god tacos, kollat solsidan och kollat på roliga videos med syster min, samt målat naglarna i en liten enkel mörklila färg. mmmmmm fin färg. 
Har lite smått panik, för mitt rum är stökigt. Eller inte stökigt, men det är små saker överrallt och det ska det inte vara, och sängen är obäddad eftersom jag sov nere inatt. får städa upp i veckan, när jag hinner. Hinner typ ingenting denna vecka, men gör ju roliga saker så det gör inget! 
 
Nu tänkte jag dricka en liter vatten och sen sova, godnatt! 
 
 
 
Me so fab 

I've got my love to keep me warm

Igår hade jag fullt upp för att fixa till julmyset som jag hade igår kväll/natt. 
Jag vaknade tidigt för att handla, sen när jag kom hem storstädade jag huset, sen kom laura hit och vi bakade i 3 timmar, för att sedan vänta in alla andra!
Hade super mysigt och skrattade mycket som vanligt. Vi körde ett julklapps spel som blev stressigt och as roligt, fick aaassss bra presenter!
Nu sitter jag hemma själv med glögg, en tänd brasa, massa djur och pepparkakor, ska kolla på julkalendern eftersom jag missat 2 avsnitt. 
 

-

 
You can't always get what you want
But if you try sometimes well you just might find
You get what you need

mer jul, ge mig mer jul

bästa kreativaste rubriken ever jag vet
 

Slutade 10.30 idag, helt meningslöst att ens åka till skolan haha! Menmen, på tåget hem snöade det som fan i stockholm och när jag var framme i uppsala så snöade det lika mycket här! YEEEEEESSSSS
äntligen!!!! 
min julspotifylista har förökat sig massa och jag taggar med glögg och peppisar. 
När jag kom hem så somnade jag i 2 timmar på soffan pga gick upp 5.30 hehhe, nu är ja vaken och ska spela sims.  Har inget plugg eller någonting just nu! Himla skönt! 
 
Vi hörs senare, pusss
Som jag vill tillbaka!!!

And I'm scared to death that there may not be another one like this

Satt med blogg.se sidan uppe sen 10.00 i morse, men inget inlägg har det blivit förän nu, 22 på kvällen, bra där gabs!
 
Igår så träffade jag saknade bästa Julia på stan. Vi shoppade lite julklappar, pratade och fikade lite smått, så glad att hon är kvar i mitt liv. Ni förstår inte hur lycklig jag blir av att träffa henne, hon förstår mig in och ut, kan alla mina styrkor och svagheter, och kan alla mina små hemligheter. Finns ingenting i världen som hon inte vet om mig. Bäst av allt behöver jag inte vara rädd att förlora henne, fattar ni den känslan? Hon var där sen jag var 3 år gammal, och kommer stanna tills jag dör hoppas jag, bästasevän. 
 
Idag iallafall så kollade vi på dans/julshowen på de i ES1an, alltså de i min klass och i min pararell klass och DOM VA SÅ SJUKT DUKTIGA!?!?!?!
Visst, jag visste att det kunde dansa, MEN INGEN KAN ENS DANSA SÅ BRA SOM DE GJORDE. 
Satt i exstas genom hela halvtimmen och bara log liksom, dööööör. 
Efter det så genrepade vi igenom våran julshow, och när jag kom till Uppsala mötte jag upp malin. Vi hade tänkt att fika vid fiket som ligger vid kyrkan, men det var tydligen stängt, så vi gick till kyrkan och såg på titanic, grät lite. Som alltid. 
 
Dessutom firade ungdomsgruppen 3 år idag, de ni! Vi gjorde massa roliga saker och fick tårta i SKU loggan, as coolt ju!!
 
Nu ska jag sova, ska upp mega tidigt i morgon, 5.30, blääääää, jaja, Sov gott!
 
 

White Christmas

Godmorgon på er! 
 
Vaknade tidigt för att kolla julkalendern och måste åka buss så måste åka tidigare idag, vilket förstörde min sovmorgon, men jaja. 
Mamma julpyntade huset igår, både ute och inne, och DET ÄR SÅ VACKERT OCH GLITTRIGT ÖVERALLT! älskar!!!
Hon har också köpt massa luktljus som luktar jul, så det luktar så gott hela tiden! åh, älskar julen! Nu vill jag ha snö, då är allt komplett. Längtar till i helgen då några vänner ska komma på julmys, åååhhh!!!
 
Veckorna som är kvar i skolan är så himla sköna. 
Denna vecka = Dansarna (Halva min klass) har julshower så de repar, och vi får se dom i morgon, super taggad!!! Så det är fett sköna lektioner då det bara är musikerna kvar, som är fett sköna människor. Dansarna är såklart också sköna haha
Nästa vecka = vi har julshow!!! Så är lediga i princip hela veckan, AS TAGGAD, ska ta med mig kameran den veckan 
 
Sista veckan = säger sig självt, SISTA VECKAN 
 
 
 

-

 
Have you ever loved somebody so much It makes you cry?
Have you ever needed something so bad you can't sleep at night?
Have you ever tried to find the words but they don't come out right?
Have you ever, have you ever?
 
What do I gotta do to get you in my arms baby?
What do I gotta say to get to your heart?
To make you understand how I need you next to me,
gotta get you in my world, because baby, I can't sleep.

1 DECEMBER

Officiellt vinter, och jag vill inget hellre än att åka tillbaka till London, åhhh, London
 
 
 

Säg det till alla, jag är på väg, och jag älskar varje steg jag tar

Godmorgon! Iallafall i mitt fall. 
Igår var det riktigt kul, och mycket trevligt. Kom hem sent gjorde jag också.
Idag ska jag till Stockholm idag igen för att gå på Catching Fire med jennifer, saga och elin, ska bli as kul, har längtat efter att se filmen!! Så nsart ska jag väl fixa mig och ta tåget. 
 
Btw, så är min hund så trött hahah, varje morgon, han sover mycket längre än alla andra i huset haha!