-

 
 
It's getting late, I'm wide awake and my mind is raising again.
I can't find the words, they all seem wrong, like the meaning is lost in translation.
 
I have always been in love with you but, you are unable to see that.
I have felt this way, every night and day, wishing that you would just come a little closer.

Såg att det lyste, hörde musiken

Igår när Cirki kom på kollade vi på flera avsnitt av twd och målade naglarna. Sen åkte vi till stan för att träffa Amandis på fika, och sen vidare på ungdomskväll i kyrkan. Skrattade så mycket igår, har inte skrattat så mycket på länge! Var super mysigt och kul. När vi kom hem så åt vi mat, och sen vart det sent, så vi "gick och la oss" eller pratade om allt i typ 2 timmar. 
 
I dag har vi ätit frukost, lunch, och kollat på mer twd, haha! Men nu har hon tagit tåget hem och jag ska spea sims, standard. 
Nej men i eftermiddag ska jag träffa jullan, blir myyys. 
 
Hoppas ni har haft en bra dag! 
 
 

All along you knew just what to do

Nej men hej där igen. Va ett tag sen, jag vet jag suger. Men det är så skönt med lov att bara slappa, så tänker inte på att blogga... 
 
De senaste dagarna har jag inte heller gjort så jävla mycket. Spelat sims, druckit kaffe med julia, druckit te här hemma, och kollat på The Fosters. Har inte så mycket mer att göra på dagarna, men jag klagar inte! 
 
Nu ska jag fixa håret, för en gångs skull händer något haha! Cirkeline kommer in till Uppsala om några timmar och hon ska sova här. Blir super kul!
 
Ska försöka få henne att vilja baka jordgubbspaj, fatta gott, jag ska iallafall göra det sen.. hehe.. 
 
Ska städa upp lite i rummet också, typ ta ner alla koppar. Har faktiskt varit duktig för en gångs skull och damsugit heeeeeelllaaaa huuuusseeet! Jag vet att jag är bra. 
 
TAGIT NER ALLT JULPYNT I MITT RUM, NOT FUN . 
 
 

I'm making myself a beautiful day

Igår sov ju bästaste Laura här, vilket var super mysigt. Vi gjorde typ ingenting, som vanligt, men skrattade mycket. Sen kollade vi på mello, och på Camp Takota, bästa filmen på länge, och i morse vaknade vi 9. As tidigt. Så vi gjorde kaffe och började kolla på en ny serie, The Fosters, as bra serie!! Om ni vill se en ny serie så rekomenderar jag den!! Det handlar om ett lesbiskt par som har 1 biologisk son och sen tar dom hand om ett par tvillingar. Alla är tonåringar, och sen får dom ett till fosterbarn och det händer massa. Den är spännande, rolig och är kär i alla. 
 
Och ikväll kommer nya the walking dead ut. ASSÅ. Förra avsnittet grät jag igenom, och nu vet jag ej vad jag ska ta mig till. LLÄNGTAR. 
 
Känns så skönt att inte behöva stressa mig denna vecka. LOV, I LOVE YOU. Är glad. 
 
 

Now it's too late

Godmorgon!
 
vaknade för kanske en timme sen, men har bara druckit kaffe och ätit en liten macka. 
Idag ska Lauris sova här, saknat henne jätte mycket, och vi sågs senast i måndags..... men ändå, det är bara så. 
Såååå, jag ska städa upp i mitt rum, spela sims och så småning om klä på mig så vi kan åka och handla! 
 
Känns så fucking bra med lov nu. Detta lov känns så himla skönt, skönare än något annat typ. Som en lärare sa i fredags ; "Nu har ni klarat av den jobbigaste delen i hela 1:an". Åh vad jag behövde det kände jag då, jätte skönt. Även fast jag har en stor uppgift i skolan att göra klart över lovet så känns det så skönt att släppa allt annat, och komma tillbaka och veta att allt blir som vanligt igen, då veckorna mellan jullovet och sportlovet har varit riktigt stressiga, intensa, och myyycket. Måååååååår!
 
Har förresten målat naglarna i mitt favvo lack. O.P.I mini collections! 
 

New

Fått min efterlängtade jacka från Bubbleroom hem, passade perfekt!
 
 

As your shadow crosses mine

Gokväll Gokväll. 
 
Idag i skolan sista lektionen, som vanligt vis är ensamble så hade vi ju som sagt ett rock och soul mingel där vi ettor som går i rock och soullinjen träffades och hade det mysigt. Jag och Saga sjöng "Say Something" och är skit nöjd! Jätte roligt och mysigt var det. Alla andra som uppträde var också suuppperrr duktiga! 
 
Har förövrigt hittat en ny obsession. Jordnötssmör och äpplen. Godaste. Har aldrig riktigt gillar jordnötssmör för det är så torrt, mättande och lite för grovt för min smak, men med äpplen passade det suuuper. Nytt mellanmål!!
 
Ska sova nu, ska upp 5.30. Kult, inte alls. Snart lov, får sova snart, håll ut gabs. 
 
 

After all, you're my wonderwall

Godmorgon!
 
Idag när jag vaknade så möttes jag av mamma och en present. Har namnsdag idag, som jag såklart hade glömt haha! 
Fick iallafall aaaassssssss bra saker, mamma ger de bästa presenterna i promise. 
En hand creme, en nagelfil och en nagelolja! ALLT jag behöver just nu när vintern börjar försvinna! Ser fram emot att testa de efter skolan! 
Kollade ut genom fönstret direkt när jag vaknade, FINSTE solen. 
 
 

I will swallow my pride

Idag har varit en super bra dag. Solen var framme, skinnjackan var på och jag sov i 9 timmar inatt (!!!!) 
Annars har jag haft vanliga lektioner. Inte på sista lektionen dock, för då gick jag och saga iväg för att repa. Vi ska nämligen sjunga på open stage i morgon på "rock & soul mingel", ska skeeta kul! Det lät as bra också! 
 
Har inget mer att skriva förutom att jag inte alls har lust att gå i skolan denna vecka. Alla, ALLA mina kompisar i Uppsala har ju lov, förutom jag. Och nu kanske ni tänker att jag har vänner som jag kan vara med från klassen på mitt lov, men nej, för det tar liksom 2 timmar för dom att komma till mig eller jag till dom, och ingen orkar?? Eller jo, bästa Cirki ska sova hos mig på lovet på onsdagen. Men för henne tar det ca 2,5 h att komma hit. Kul. 
 
 
Måste sova nu, annars orkar jag ej i morgon. Godnatt!
 
Doftoljan brännneeeeeeeeeer gött. 
 
 

It was over my head, I know nothing at all

Godmorgon!
 
Sitter med en kopp kaffe som jag snart har druckit upp, first time ever, brukar alltid ha lite kvar i koppen. Men i morse vaknade jag och var inte allt för trött. Hade en bra dröm, och somnade väl i hyfsad tid igår! 
 
Idag, som alla andra måndagar hoppas jag på en bra start på veckan. Jag har fint hår, ska ha mjukisbyxor på mig och tänkte bara ha lite mascara på mig. Det har blivit min lilla nya grej, jag har endast mascara, och bara på de övre fransarna, faktisk ganska snyggt, och super enkelt eftersom jag ofta sover liiiite för länge på mornarna... 
 
Inatt testade jag att göra som en tjej jag brukar kolla på på youtube. Mitt hår blev precis som det blir med min locktång! Älskar det! 
Mitt hår börjar bli slitet. Eftersom där jag bor har väääärldens dåligaste avlopp så kan man nästan inte duscha med balsam, för då svämmar det över i badrummet. Så jag brukar bara hinna med shampoo och hela kroppen. Vilket suger ibland. Och om jag ska vara ärlig så har jag inte orkat ta hand om mitt hår. Och jag använder nog fööör mycket värme på det, och även fast jag använder värme skydd så är det suuuper tort och frissigt. Så ska vara noga med inpackning 1 gång i veckan nu. Men tyckte detta var ett suuuper bra sätt att locka håret utan värme, för alla andra sätt funkar aldrig på mig! 
 
 

Impossible

Idag vaknade jag klockan 8.30 för att hoppa in i duschen, fixa mig och sen åka till kyrkan vid 10 för att ha ledarutbildning. Vilket jag haft fram till 16.30 typ. 
Lär mig alltid så mycket om mig själv på ledarutbilnings lektionerna. Alltså, varje gång. 
Först fick vi diskutera om olika situationer och hur man kunde undvika olika saker, vilket fick mig att tänka efter hur jag är mot andra och hur andra behandlar mig. 
 
Sen gjorde vi ett såkallat "personlighetstest", exakt samma som jag gjorde när jag gick år 1 i ledarutbilddningen, dvs exakt 1 år sedan. Efter vi gjort testet fick vi se de resultat vi hade förra året och jämnföra det. Det var i stort sätt lika, fast nu hade all min stabilitet gått bort. Alltså, detta är ju lite relativa "test", eftersom man får välja kort osv, men endå. Jag kan nog känna att min stabilitet har lossnat lite. Så ska försöka jobba på det. 
Hur som haver så var det jätte intressant att göra!
 
i morgon är det skola. Kul att ingen annan i Uppsala har det, utan alla har lov. Och jag som går i stockholm får lov nästa vecka. Jaja, blir skönt endå, bara att kämpa 5 dagar till. 
 
Jaja, nu ska jag sova, behöves! Godnatt!
 
 

Alla Hjärtans Dag - Bilder

Mina älskade vänner gjorde min alla hjärtans dag super fin och rolig. Love yoouuuu. 
 
 
 

When the moon smiles down at me

Glad allahjärstansdag vänner! 
 
Fick en UNDERBAR och världens finaste present av mamma nyss. En rosa ljuslykta med ett fint mörk rosa ljus i den. FINASTE EVER. Tack bästa mami!
 
Idag efter skolan så ska jag möta Laura, och sen ska vi till Jossan på allahjärtansdags mys! Blir super myyyysigt! 
Så nu ska jag sminka mig och sen packa grejer. Om kameran får plats så får den fälja med! 
 
ha en UNDERBAR dag. Puss
 
 

They tell you all about how much I break apart

Idag så har jag skrattat riktigt mycket i skolan. Älskar såna dagar! 
Men känner att jag är i behov av ett sportlov för att stressa ner mig, göra klart allt plugg och vila ut mig. Men 1 vecka till för mig, sen ska jag soooovvvaaa. 
 
Efter skolan så gick jag till Laura och sedan följde jag med henne till hennes skola för ett litet utvecklingssamtal, och sen fick jag god middag hos henne. mysipysi. 
 
I morgon är det alla hjärtansdag vänner! Även om jag inte har någon partner, så tycker jag ändå om denna dag. Alla är kärleksfulla, jag får en ursäkt alla krama på alla extra mycket, och man får äta godis. 
Så i morgon så är det exakt vad som kommer bli. Blir super mysigt! 
 
 
Nu ska jag sovaaaaaa, upp 6 i morgon. Tagga freeeddaaagggg. 
 
Sov sött!
 
 

Det ekar över hela staden

gokväll gokväll. 
Idag på såglektionen så skulle vi hålla på med garageband, alltså inspelnings programmet vi fått i våra macbooks. Så jag, Sofia och Cirkeline var i en grupp. Vi spelade in "Välkomen in" Med Maggio. Spelade piano, sjöng i stämmor och gud va roligt det var. Skrattade non-stop, och älskar att hålla på med studios! 
Älskar mina lärare, skola, vänner, musiken och ååhhh, vad jag är nöjd att jag valde min skola. 
 
Efter skolan idag så träffade jag Amandis på stan, vi tog en låååång middag men massa prat, disskutioner och skratt. Sedan fick vi för oss att gå från stan till kyrkan? Så vi tog en promme dit och diskuterade ännu mer, känns bra att få prata ut med någon som är lika dampig som jag ibland ahahah!
 
Nu är jag i sängen med mjukisarna och en kopp te på. Tänkte faktiskt försöka sova nu på en gång. Tidig morgon i morgon ju! Men det är torsdag, vilket betyder att jag går kort dag + jag får åka hem till Laura också, wiiieee. Och sen vänner, sen är det fredag. 
 
Sov sött! 
 
 

Håll om mig, nånting hotar, kväver mig, bara du finns där för mig.

Godmorgon!
 
Sovit så konstigt inatt. Hade en mardröm, och så fort jag somnade igen så fick jag samma dröm. Så har vaknat lite då och då. Men nu är jag hyfsat pigg iallafall, en kaffe senare haha!
 
Ska klä på mig helt snart. Jag klär alltid på mig allt i olika delar på morgonen? Alltså typ, först bh och tröja, sen strumor och direkt innan jag måste gå till bilen byxor? hahhaha, ree. 
 
Var ju på stan igår. Jag och julia vandrade runt och letade ett tag, hon hittade en present till sin pojkvän och jag hittade en till min. Nej Laura är inte min pojk eller flickvän, men min bästavän, close enough. Så köpt julklapp till henne lite sent sådär, men BÄSTA har jag hittat. Fick med mig två nagellack. De var på rea på kicks, så fick två st för bara 39:- ! Våriga färger billigt!
 
Har sovit när nagellacket, så de är inte så fina, men går läätt att fixa med lite toplack sen när jag har tid. Har de så kallade "täckspåren"....

Got my baby baby my heavenly side

Idag är jag hemma från skolan. Det är friluftsdag och jag stannar hemma. hej jag är tråkig, men känndes bättre att vara hemma och göra klart alla läxor. 
 
Snart tar jag bussen ner till stan för att möta upp julia över en kaffe eller två, blir mys. 
 
Kändes så bra att sova ut idag, och inte behöva stressa, och vet att jag inte kommer behöva stressa på hela dagen. Hatar stress, blä bort med det. Har duschat, satt på mascara för jag är för lat för att sminka mig helt och har plattat håret. Har chill kläder idag eftersom jag inte ska göra så mycket. Ska kanske försöka shoppa lite nu när jag endå har tid att gå på stan. Det visar sig! 
 
Ha en fin dag vänner!
 
 

I see fire

Hemkommen från staden efter en rolig pianolektion. Snart är det middag, men tills dess så blir det plugg. kulkul, inte direkt, men måste göras. 
 
Har varit en väldigt bra dag. Varit glad och mysig hela dagen, dock väldigt trött, men vem är inte det på måndagar liksom. Känner mig helt frisk, och fått en bra start på veckan. 
På sången idag så hade vi 15 min avslappning, och jag blev faktiskt väldigt avkopplad, jag som aldrig brukar tycka sånt funkar på mig eftersom jag inte kan slappna av. Men känndes jätte skönt, tror dagen hjälpte efter den övningen, kanske jag ska göra oftare liksom. 
 
Jaja, nu ska jag skriva lite på hemprovet. 
 
Här är mina nya naglar!
 
 

The love you saved

Godmorgon!
Sitter med kaffe och en frukt som vanligt på morgonen. Ska kolla lite på youtube videos, sen är det nog dags att åka. 
Mina blogginlägg är ganska tråkig att skriva på måndagar, eftersom jag gör exakt samma sak varje vecka haha!
Så ni vet, idag ska jag fika med Laura och sen ha pianolektion. Blir som vanligt as mysigt. 
 
 
Längtar till musiken idag faktiskt. Vi har 3 timmar nu på morgonen, och vi sjunger en låt som vi spelar trummor till = min hjärna får det svårt. Men jag gillar när jag inte kan allt på en gång, intressant att lära sig liksom. 
 
Jaja, ni får ha en finfin dag, jag ska le och skratta idag iallafall. 
 
Nyvaken hejhej
 

We are only getting better

Seeeeeeer niiiiii!!! VAD JAG HAR GJORT HELT SJÄLV! det ni, trodde ni inte att jag kunde lägga in en design, trodde iallafall inte jag. Nöjd är jag. Ville ha en enkel och "classy", och det är den verkligen! wiiiie. 
 
Igår så blev det ändrade planer för mig och Malin. Vi åkte in till stan, hade roligt och sen sov vi hos henne istället. 
I morse åkte jag hem vid 13, sen har jag slappat guuuu så trött jag har varit. 
I morgon är det måndag igen, fan, nästa vecka ska bli så bra så bra har jag bestämt. Jag ska dricka mycket kaffe nästa vecka, då brukar jag bli glad. 
 
Men nu ska jag sova. Har målat om naglarna, men är för slö för att ta upp kameran som ligger ned packad, så ni får bilder sen. 
Sov sött. 
 
Gammal bild, men miin favoritbild i hela världen, den är så mysig. 
 

Sist var himlen vit som papper ovanför

Godmorgon! 
 
Sitter i morgonrock och är påväg in i duschen. Har egentligen bråttom, men har inte insett det än haha! 
Ska som sagt fixa mig och sen dra till Laura, och ikväll sover antingen jag hos malin eller hon hos mig, det visar sig haha! 
 
Har inget mer att säga just nu, utan det får ni veta sen! Ha en bra dag. 
 
Mår bättre nu förresten, som jag skrev igår så trodde jag att febern skulle släppa, det har den, men huvudverken gör väl aldrig det...
 
 

-

 
"I got my red dress on tonight, dancing in the dark in the pale moonlight.
Done my hair up real big beauty queen style, high heels off, I'm feeling alive.

Oh, my God, I feel it in the air. Telephone wires above are sizzling like a snare.
Honey, I'm on fire, I feel it everywhere.
 
Nothing scares me anymore."
 
 

Det finns ingen som du

Tjenare! 
Stannade hemma idag också, febern håller på att gå bort och är nästan borta, men känner att jag hellre är frisk tills på måndag än att stressa mig till stockholm och gå lång dag i skolan med lite feber. 
Har inte gjort mycket idag. Skrivit på historian, sovit, kollat på tv och youtube är i princip allt. 
Ska gå ner och ta dagens första kopp kaffe nu, sen ska jag måla om mina naglar, och fräscha upp mitt ansikte, kanske mår lite bättre då. Måste få klar historiiiaaaannnnnnnnnnn. 
 
Åh, hittade filmen från mitt konfirmand läger nyss, så ska kolla på den medans jag målar naglarna, älskar att kolla på gamla videos, speciellt denna som är ett av mina favorit minnen!
 
 
 

How could I know it all

Idag vaknade jag och mådde skit dåligt. Men tvingade mig till tandläkaren och sen åkte jag snabbt hem igen.
Jag var dock tvungen att åka och byta tågkort sen. 
Har fått ganska mcket gjort även fast jag varit sjuk. 
Tandläkaren, bytt tågkort, målat naglarna, övat gitarr i min nya förstärkare (<3), skrivit hälften av mitt historia hemprov, ätit ipren. 
 
Får se om det blir skola i morgon, vill gå för jag saknar alla (redan...), men om jag mår som jag mår nu så stannar jag hellre hemma och blir helt frisk. Hata feber. 
 
Har inget mer att säga, detta kan vara ett av de deppigaste inläggen ever hahaha. Godnatt på er. 
 

leave my world so cold

Idag har jag mått lite sådär. Eller, ganska konstigt humör. Jag har varit super glad hela dagen och har skrattat mycket, men det har känts som att ett stort jävla moln med ångest har flygigt över mig hela dagen, från när jag vaknade. Och har haft en stor klump i magen, eller inte klump, mer en liggande smärta, typ som mensverk fast nästan värre. Den har bara varit där av någon okänd anledning. Ganska irriterande. Har varit förvirrad och kännt att jag inte haft koll på läget, och lite stressad. Typ som när jag känner att jag ska missa tåget hem, eller när tunelbanan åker rakt framför ögonen på mig så jag bara vet att jag kommer försent och måste stressa mer. Dock  har jag kommit i tid, och kom till Uppsala redan 16.00. 
 
Vi var på studie besök med klassen idag, på ett museum som jag inte kommer ihåg vad det heter. Det var så himla fina tavlor och konstverk så jag nästan blev känslosam, eller jag var det men det rörde mig speciellt. 
Vi tog djurgårdsfärjan dit också, as mycigt, trots blåsen! Där började jag iallafall må illa, som att molnet växte, så mådde ur dåligt på museumet vilket sög. 
På tåget hem somnade jag nästan direkt när jag satt mig, vilket är riktigt ovanligt, och sov heeeeela vägen hem. 
 
Nu väl hemma har jag bäddat ner mig med en kopp te och kollat på ravolutionary road, bästa filmen. Mår fortfarande dåligt, hela kroppen gör ont och huvudet dunkar. Men hoppas verkligen att jag inte är sjuk, har inte tid att vara det nu. Kanske just därför jag kommer bli det. 
 
 
 

It used to mean so much

Idag har det faktiskt varit en bra måndag. Har kommit tillbaka på mitt positiva och glada humör, vilket känns så himla skönt. Älskar att vara allmänt glad, inte trött och bara kramas och le med alla. Idag har jag också skrattat mycket, sjungt mycket, åh älskar när jag mår såhär! Alltså har jag haft en super bra start på veckan, awesome. 
Efter skolan åkte jag som vanligt till stan för att möta upp Laura, vi tog en kaffe, eller jag testade faktiskt att ta en chai latte som jag av någon anledning var jätte sugen på, brukar  hata chai latte som de gör på cafe, men denna var superduper god! Vi pratade lite och sen gick vi vidare till pianot där jag förövrigt spelar en jätte fin låt, älskar den!
 
Letar också efter en ny design till bloggen. Jag vill ha den ljusare, större bilder och lite personligare, ska kolla vidare på det... 
 
Ha en fin kväll vänner. Puss. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I learn to move on

Gokväll. 
I morse vaknade jag, tränade och duschade. Sedan vaknade Laura, vi drack kaffe och sen stack vi till kyrkan där jag sjöng, och sen gick vi hem till henne. Har haft en myyyyysiiiiig söndag! 
 
Nu har jag lockat håret för jag orkar verkligen inte göra det i morgonbitti haha, och har målat naglarna i ljusare färg också. 
Nu ska jag drcka upp mitt goa kvällsro te och sovasovasooovvvaaaaa. Min hals gör as ont, not good vänner not good. 
 
Godnatt!
 
BTW, jag och laura spenderade gårdagen med att göra en låt ahhahahahahhaha, så jävla bra.  
 
 

En solig väg till dig

Hejsan hoppsan där!
Idag har jag repat inför i morgon, städat mitt rum och träffat lauris.
Vi gjorde en låt, den är fett fin, jag länkar den i morgon. 
Vi har också kollat på känn ingen sorg, ja jag vet att jag kollar på den hela tiden men kan se den så många gånger cuz i love it. Och så har vi såklart sätt melloooooooo, dock är jag missnöjd. Inga roliga skämt eller speciellt roliga låtar, hoppas nästa blir bättre.
Nu ligger vi efter en kvällspromenad i sängen och är redo för att sova. Klockan står på 8.37, då blir det träna, duscha och sen spela. 

Godnatt! 




Godnatt världen, ses i morgon.